VALOKEILASSA
© ©GETTY IMAGES / HERO IMAGES

Kokkailua

Koti

Kokeile kolmea herkullista reseptiä.

Turkissa on rikas ja mielenkiintoinen kulttuuriperinne – sekoitus eurooppalaisia ja Lähi-idän tapoja ja perinteitä. Myös paikallinen ruokakulttuuri heijastelee tätä moninaisuutta: Turkista löytyy ruokalajeja jokaiseen makuun. Välimeren ilmaston ansiosta Turkki on myös täydellinen kasvualusta monille hedelmille ja kasviksille. Lisäksi lämmin ilma mahdollistaa ulkona ruokailun - ei siis ihme, että Turkki vetää puoleensa niin paljon turisteja! Neljä ALH:a Turkista kertoo seuraavaksi heidän suosikkireseptinsä, joiden valmistuksessa he käyttävät iCookTM -brändin tuotteita. Kokeile reseptejä ja nauti herkullisesta ruoasta turkkilaiseen tyyliin ulkona ystäviesi kanssa!

Kanapasta aurinkokuivatuilla tomaateilla


Vaikeusaste: keskivaikea
Käytetyt iCook -tuotteet: 4L Stock Pot -kannellinen kattila; 5-piece knive set -veitsisetti ja sekoituskulho

Ainesosat: 300 g fusillipastaa; 10 aurinkokuivattua tomaattia; 300 g kanafilettä; 6 isoa sientä; 3 valkosipulin kynttä; 200 ml kermaa; suolaa ja pippuria; 3 lasia eSpringTM vettä

Valmistus

  1. Käytä iCook Santoku Knife -veistä ja pilko kana isoiksi palasiksi. Hienonna valkosipuli, puolita sienet ja aurinkokuivatut tomaatit.

  2. Lämmitä iCook 4L Stock Pot -kattila ja lisää oliiviöljyä. Paista kana kullanväriseksi. Lisää valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita. Lisää joukkoon sienet.

  3. Lisää joukkoon eSpring -vettä, mausta ja kiehauta. Sekoita joukkoon kerma ja fusillipasta. Keitä hiljalleen 30 minuuttia välillä sekoittaen kunnes kerma sakenee.

Orhan sanoo: “Tämän ruoan ainesosat sopivat yhteen erittäin hyvin. Ja koska pastaa ei keitetä erikseen, se imee itseensä kaikki maut. Teen ruokaa tällä reseptillä pari kertaa kuukaudessa - se soveltuu täydellisesti myös iCook -brändin esittelytilaisuuksiin!”

Lampaankyljyksiä, artisokkaa ja täytettyjä viininlehtikääryleitä


Vaikeusaste:
keskivaikea
Käytetyt iCook-tuotteet: 5-piece knive set -veitsisarja; Multi-Purpose Shears -sakset; sekoituskulho; 8L Stock Pot with Lid -kannellinen kattila

Ainesosat: 6 lampaankyljystä; 6 artisokkasiivua; 300 g jauhelihaa; 2 sipulia; 200 g riisiä; 100 g hienoa bulgurvehnää; ½ nippu persiljaa; 200 g viininlehtiä; 1 tomaatti kuutioina; 1 tl kuminaa; 1 tl kurkumaa; 1 rl tomaattikastiketta; 110 ml oliiviöljyä; 2 valkosipulin kynttä; suolaa; mustapippuria

Valmistus

  1. Pilko jauheliha, sipulit, valkosipuli ja tomaatit iCook -veitsellä ja leikaa persilja Multi-Purpose Shears -saksilla.

  2. Sekoita ne kulhossa bulgurvehnän, riisin, mausteiden ja oliiviöljyn kanssa.

  3. Vaivaa massaa noin 10–15 minuuttia ja täytä ja rullaa viininlehdet.

  4. Laita 3 lampaankyljystä iCook Stock Pot -kattilaan. Asettele artisokat niiden päälle ja lisää sitten kaksi kerrosta viininlehtiä. Toista sama toimenpide uudelleen: lampaankyljykset, artisokat ja kaksi kerrosta viininlehtiä.

  5. Lisää oliiviöljy ja tomaattikastike.

  6. Paista kovalla lämmöllä ja anna sitten kiehua 40 minuuttia.

Nurhan sanoo: “On upeaa näyttää esittelytilaisuuksissa, kuinka kolme ainesosaa, joilla on erilaiset kypsymisajat, voidaan valmistaa yhtäaikaa iCook -kattilassa. Teen tätä ruokaa rakkaille ystävilleni!”

Pitkäpapusalaattia ja granaattiomenoita


Vaikeusaste:
helppo
iCook products used: 5-Piece Knife Set -veitsisetti; 4L Stock Pot with Lid -kattila

Ainesosat: 165 g pitkäpapuja (kuivattuna); 3 kourallista salaatinlehtiä; ¼ punakaalia; 3 ruokalusikallista granaattiomenan siemeniä; 2 ruokalusikallista saksanpähkinöitä; 2 ruokalusikallista Modena balsamikoetikkaa; 2 ruokalusikallista oliiviöljyä; suolaa; sitruunaa; kanelia; kuminaa

Valmistus

  1. Keitä papuja iCook 4L Stock Pot -kattilassa vähässä vedessä 30 minuuttia ja siirrä sitten Mixing Bowl -kulhoon.

  2. Kun pavut ovat jäähtyneet, pilko salaatinlehdet ja punakaali iCook -veitsillä. Lisää kulhoon granaattiomenoiden ja saksanpähkinöiden kanssa.

  3. Sekoita joukkoon sitruuna, oliiviöljy, balsamikoetikka, suola, kaneli ja kumina. Lisää mausteita maun mukaan.

Nuran jaŞulen sanovat: “Tämä proteiinirikas ruoka on helppo valmistaa. iCook-kattilassa keitetyt pavut säilyttävät kaikki maut ja vitamiinit. Teemme tätä salaattia vähintään kerran kuukaudessa. Sen avulla on helppoa näyttää, kuinka iCook-tuotteiden avulla voi valmistaa terveellisen aterian, ja veitset soveltuvat täydellisesti kasvisten pilkkomiseen.”

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän