VALOKEILASSA

Romanian makuja

Koti

Rikastuta makumaailmaasi romanialaisten ALH:ien suosikkiresepteillä

Uuden ja interaktiivisen reseptiosion ensimmäisessä osassa ALH:t kauniista Romaniasta jakavat suosikkireseptinsä ja valmistusvinkit iCook™ -tuotteita hyödyntäen. Oletko valmis herkulliselle makumatkalle? Nyt mennään!

Makujen sulatusuuni

Vaikka Romania tunnetaankin parhaiten hurmaavista keskiaikaisista kaupungeista, linnoituksista ja, totta kai, Draculasta, siellä elää myös rikas ruokakulttuuri. Romanialla on pitkä historia vuorovaikutuksesta eri kulttuurien kanssa. Tämän vuoksi myös romanialainen ruoka lainaa vaikutteita niin naapureilta kuin kauempaakin maailmasta. Omien ainutlaatuisten makujen lisäksi se on avoin myös kansainvälisille herkuille.

Romanialaiset ALH:t kertoivat meille omista suosikkiresepteistään, ja jakoivat samalla parhaat vinkit ruoan valmistamiseksi iCook-tuotteilla. Näitä niksejä kannattaa esitellä asiakkaille.

Viipale perinteitä

Safiiritason ALH:t Maria ja Ioan Prelipcean, jotka asuvat hurmaavassa Horodnic de Jos -kylässä Suceavassa, Romaniassa, paljastivat meille perheensä pitkäkestoisen suosikin: pehmeä leipä, joka on valmistettu liedellä iCook Family Prestige Set -tarvikkeita hyödyntäen.

”Teemme tätä leipää vähintään kerran viikossa ja täydennämme sitä muilla resepteillä,” he kertovat. Leipä valmistetaan perinteisesti uunissa, mutta Maria ja Ioan käyttävät iCook-tuotteita nostaakseen klassikon kokonaan uudelle tasolle.

”Tällä tavalla valmistetun leivän maku on täysin erilainen ja paljon parempi,” he sanovat. ”Meille tämä on viiden tähden resepti, joka soveltuu täydellisesti iCook-tuotteiden esittelyyn.”

Liedellä valmistettu romanialainen leipä

Voit ladata reseptin PDF -tiedostona tulostusta varten tai käyttää sitä ePub -versiona eBook-lukulaitteella.

Eksoottinen versio

Braila-nimisessä kaupungissa asuva ALH Cornel Robu – smaragdi Romaniassa ja helmi Italiassa – arvostaa ruoanvalmistuksen helppoutta.

”Pitkä esittelykokkaus ison ryhmän edessä voi olla tylsä,” hän kertoo. Tämän vuoksi hän nimeää hapanimelän vasikan yhdessä sienien ja riisinuudeleiden kanssa omaksi suosikikseen.

”Kun sinulla on kaikki ainekset valmiina, ruoka on valmista 30 minuutissa,” hän sanoo. ”Valmistelun aikana kerron aina iCook-tuotteiden eduista ja näytän kuvia videoprojektorin avulla.”

Hapanimelän vasikan resepti

Voit ladata reseptin PDF -tiedostona tulostusta varten tai käyttää sitä ePub -versiona eBook-lukulaitteella.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän