VALOKEILASSA

Herkullista ukrainalaista ruoanlaittoa

Koti

Ukrainasta asti – ihania uusia reseptejä!

Andrii Pidlubnyi on Perustajien Platina Ukrainan Kiovasta, ja hän on jakanut ystävällisesti kaksi ukrainalaista suosikkireseptiään – täyteläinen minttuhernekeitto krutonkien kanssa ja ratatouille ukrainalaisella vivahteella – yhdessä iCook™-valmistussuositusten kanssa. Lue, miten voit valmistaa kotona nämä maukkaat ruoat helposti. Niistä voi helposti tulla suosittuja ruokiasi myös kiireisinä arki-iltoina! Mukana on myös erityinen ukrainalainen makea herkku, joka on täydellinen jälkiruoka tai jopa aamiainen.


Täyteläinen minttuhernekeitto krutonkien kanssa

Tämä ilahduttava, tukeva kasviskeitto saa sinut haluamaan toisenkin lautasellisen. Sen ainesosat löydät todennäköisesti omasta keittiöstäsi, joten erikoisruokakauppoihin ei tarvitse lähteä. Keitot ovat myös mainio tapa käyttää loppuun käyttöikänsä päässä olevat ainesosat, ja niihin voi helposti piilottaa ne ”kuvottavat” vihannekset, joista pienet lapset eivät välttämättä pidä! Katso, miten Andrii valmistaa tämän täyteläisen keiton hetkessä tässä
helposti seurattavassa videossa.

Lataa tämä resepti täältä PDF- tai ePub- muodossa


Ratatouille ukrainalaisella vivahteella

Tämä herkullinen resepti sopii sekä lämpimään että kylmään säähän. Tuoreiden vihannesten paljous tekee siitä virkistävän kesällä. Hellepäiviä varten voit jättää mozzarellan pois, jolloin siitä tulee erittäin kevyt. Pidä viileämpinä kuukausina mozzarella ehdottomasti mukana ja tarjoile ruoka vastaleivotun leivän kanssa – haluat varmasti ottaa lisää! Noudata Andriin reseptin oivalluksia ja katso, miten hän luo tämän ruoan, hänen
vaiheittaisessa videossaan.

Lataa tämä resepti täältä PDF- tai ePub- muodossa


Makea nalesniki – ukrainalaiset ohukaiset

Nämä ohukaiset ovat Amagramin erikoissuositus, koska ne ovat kerrassaan herkullisia! Ne ovat maukas herkku jaettavaksi perheen ja ystävien kesken, ja niitä on myös hauska tehdä yhdessä. Yksi voi käännellä ohukaisia sillä aikaa, kun toinen valmistaa täytteen. Lisäksi täytettä voi muunnella, mikä tarkoittaa, että voit tehdä suolaisia versioita jauhelihan, yrttisten kananmunien, sienien tai kaalin kanssa – vaihtoehtoja on runsaasti! Mutta koska me kaikki pidämme makeista herkuista, marjakastike- ja makea tuorerahkatäytteestä saadaan herkullinen jälkiruoka tai maittava viikonlopun aamiainen.

Lataa tämä resepti täältä PDF- tai ePub- muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän