Suosikit (0) 0 Suosikit

Suosikkiluettelosi on tyhjä!

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

VALOKEILASSA
© Getty Images

Kokeile uudenlaista otetta perinteiseen pataan

Koti

Kun kylmä vuodenaika on jäänyt taakse, on aika nauttia tuoreemmista, kevyemmistä ruoista, jotka ovat täynnä herkullisia ravintoaineita

Kevät tarjoaa vuoden ensimmäiset tuoreet vihannekset ja yrtit. Ne ovat aina täynnä makua ja ravintoaineita. Talven tukevien aterioiden jälkeen on hyvä vaihtaa kevyempiin ja terveellisempiin ruokiin.

Kevätpataresepti sisältää paljon vihanneksia ja tuoreita yrttejä, joissa on runsaasti ravintoaineita ja jotka antavat ruoalle hienoa makua. Se ei ole pelkästään maukas, vaan myös sen syöminen tuntuu hyvältä. Resepti ottaa perinteisen tukevan padan ja piristää sitä niin, että se on täydellisen maittava keväällä. Lisäsimme myös helppoja muokkauksia, jotka tekevät reseptistä vegaaniystävällisen.

© StockFood / Bauer Syndication

iCook-keittoastiat ovat täydellisiä tämän ja lukuisten muiden ruokalajien valmistamiseen. Vitalok-valmistusmenetelmän ansiosta vihannesten ravintoaineet ja maut säilyvät paremmin. Kosteussulku säilyttää jopa kolmanneksen enemmän välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita kuin perinteiset valmistusmenetelmät sekä koostumuksen, värin ja maun. Hyvä uutinen on, että meillä on kevään pikatarjous: iCook-sarjat 12 %:n alennuksella 17.–24. maaliskuuta.

Jos etsit ruokalajia, joka kuvastaa kevään maukkaimman annin kauneutta, tässä on resepti, jossa on uudenlainen ote perinteiseen pataan. Resepti riittää hyvin neljän hengelle.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän