Yllättäviä tapoja käyttää iCook-wokpannua
Koti
Herkuttelijat ja wokin rakastajat, iloitkaa! iCook-wokpannu voi olla uusi välineesi 11 erilaiselle ruoanvalmistustavalle
Herkuttelijat ja wokin rakastajat, iloitkaa! iCook-wokpannu voi olla uusi välineesi 11 erilaiselle ruoanvalmistustavalle
Mitä mieleesi tulee, kun näet wokpannun? Wokkaus tietysti. Nopea, yksinkertainen ateria, jossa on usein niitä ainesosia, joita sattuu olemaan saatavilla. Wokkauksesta puhuttaessa iCook-wokpannu on todella kätevä ja säästää aikaa ja vaivaa. Mutta onko tämä upea keittoastia todellakin vain yksiulotteinen?
Vastaus on ei.
Paistaminen pannulla
Käytä suurehkojen, kokonaisten lihapalojen kanssa alhaista lämpöä ilman rasvaa tai öljyä. iCook-wokpannu säilyttää ruoan vitamiinit Vitalok-ominaisuuden avulla, joten se sopii hyvin paistamiseen alhaisilla lämpötiloilla.
Ota iCook-wokpannu esiin ja kokeile paistaa pannulla maukkaita meksikolaisia kanalla, sipuleilla ja paprikoilla täytettyjä wrappeja .
Uppokeittäminen
Wokpannussa? Miksipä ei? Jos tarvitset joskus lisää tilaa uppokeittämiseen, iCook-wokpannu voi olla ratkaisu. Täytä wokpannu vedellä, kiehauta korkealla lämmöllä ja laske sitten lämpötila keskilämmölle. Muista antaa vesikuplien pyöriä hieman vähintään 15 minuuttia.
Paahtaminen
Kokkaaminen wokpannulla mahdollistaa lämpötilan säätelemisen joustavasti, joten kun haluat hidastaa ja paahtaa ruokasi, iCook-wokpannu on valmiina silloin kuin sinäkin. Tämä koskee myös viime hetken lisäyksiä kastikkeeseen; voit paahtaa ne makusi mukaan vaarantamatta jo tekemääsi työtä.
Paistaminen
Tämä ei välttämättä vaikuta menetelmältä, johon tavallinen wokpannu pystyy, mutta tämä on iCook-erikoisuus. Voit paistaa herkullisia asioita, kuten pähkinöitä tai vihanneksia. Irrotettava ristikko toimii alustana, ja kansi levittää lämpöä tasaisesti kaikista kulmista aivan kuin uunissa. Näin iCook-wokpannu voi säilyttää ruoan maut ja terveyshyödyt tavalla, johon mikään uuni ei pysty. Muut ainesosat voivat olla alustan alapuolella, jotta kaikki valmistuvat yhtä aikaa.
Uppo- ja pintapaistaminen
iCook-wokpannu sopii myös uppopaistamiseen tai – terveellisempänä, vähärasvaisempana vaihtoehtona – pintapaistamiseen. Wokpannun muodon ansiosta voit lisätä haluamasi määrän öljyä mahdollisimman tarkasti.
Etsitkö herkullista alkupalaa? Paista iCook-wokpannulla terveellisiä munakoisorullia yrttien ja tuorejuuston kanssa .
Haudutus
Myös haudutus on menetelmä, joka vaatii hyvää lämpötilan säätelyä. Gulassi, chili ja jopa keitot sopivat täydellisesti tälle menetelmälle. Lähes kaikkia kastikkeita täytyy hauduttaa muutama hetki – ja se on iCook-wokpannun toinen luonto.
Hidas kypsytys
Hidas kypsytys tarkoittaa käytännössä hauduttamista pidempään ilman, että ensin paistetaan mitään. Luulitko, että iCook-wokpannu saattaisi pitkästyä? Mieti uudelleen ja kypsytä!
Keitä ja esikeitä
Nyt kun tiedät, että iCook-wokpannulla voi paistaa, uppokeittää ja kypsyttää hitaasti, ei ole yllätys, että sillä voi myös keittää ja esikeittää. Pidä vain wokpannun lämpö tasaisena, kunnes neste tuottaa pyöriviä kuplia. iCook-wokpannun 7-kerroksinen rakenne varmistaa, että ruoka ei tartu eikä pala pannun pohjaan. Älä kuitenkaan käytä korkeaa lämpöä, sillä se voi vaurioittaa wokpannua.
Kokeile tätä valmistusmenetelmää, kun teet herkullista pakistanilaista munakoisoa jogurttikastikkeella .
Höyrytys
Sokerina pohjalla iCook-wokpannu voi toimia höyryttimenä. Paras tapa tämän valmistusmenetelmän käyttämiseen on irrotettavan ristikon ja kannen kanssa kuten paistettaessa mutta käyttämällä kiehuvaa vettä pannun pohjalla.
Inspiroiduitko? Kokeile näitä herkullisia reseptejä ja aloita ruoanlaitto iCook-wokpannun kanssa!
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.
Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.