Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© StockFood

Häränfilee Välimeren vihanneksilla ja vähärasvainen Käsespätzle

Reseptit

Valmisteluaika: 45 minuuttia

Vähärasvaisen Käsespätzlen ainekset:

  1. 170 g jauhoja

  2. 2 kananmunaa

  3. 50 g Edam-juustoa

  4. 45 g Camembertiä

  5. 2 sipulia kuorittuna

  6. 1/ 2 ruokalusikallista rapsiöljyä

  7. Tilkka vettä

Häränfilee Välimeren vihanneksilla, ainesosat:

  1. 480 g paprikaa

  2. 120 g kevätsipulia

  3. 200 g kirsikkatomaatteja

  4. 800 g porkkanaa

  5. 400 ml kasvislientä

  6. 400 g naudanlihafileetä

  7. Rapsiöljyä

  8. Suolaa ja pippuria

  9. Cayennepippuria

  10. Korianteria

Valmistus:

  1. Sekoita kananmunat, suola ja vesi taikinaksi. Alusta taikina ja laita se sivuun.

  2. Pese ja viipaloi sitten paprikat, kevätsipulit, tomaatit ja porkkanat.

  3. Laita kasvikset 2 l:n iCook-kasariin kuuman kasvisliemen kanssa.

  4. Mausta suolalla, cayennepippurilla ja korianterilla, laita kansi päälle ja anna hautua 5 minuuttia.

  5. Lämmitä keskikokoinen iCook-tarttumaton paistinpannu korkealla lämmöllä.

  6. Mausta naudanlihafilee suolalla ja pippurilla ja paista kummaltakin puolelta huolellisesti 1–2 minuuttia.

  7. Laita spätzle-taikina muovipussiin, jossa on reikiä, ja purista sitten varovasti spätzle reikien läpi 4 l:n iCook-pataan, jossa on kiehuvaa vettä.

  8. Laita spätzlet kerroksittain iCook-sekoituskulhoon. Raasta juusto niiden päälle ja käännä niitä kulhossa kauhallisella kuumaa vettä.

  9. Paista sipulit pienimmässä iCook-paistinpannussa ja laita spätzlen päälle.

  10. Ota naudanliha pois pannulta, kaada kasvislientä päälle ja tarjoile spätzlen ja haudutettujen vihanneksien kanssa.

Lataa tämä resepti täältä PDF - tai ePub -muodossa

Aiheeseen liittyvää

Juhlava gulassi ja mykyjä, maissisalaattia ja karpaloilla täytettyä päärynää

Reseptit

Lisää

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän