Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA

Paistettuja omenoita ja päärynöitä karpaloiden ja salvian kanssa

Reseptit

Valmistelu- ja valmistusaika: 1 tunti 10 minuuttia

Ainekset:

  1. 4 keskikokoista omenaa, esim. Gala tai Cox

  2. 2 keskikokoista päärynää, esim. Comice tai Rocha, kuutioituna

  3. 2 rkl karpaloita (tai puolukoita!)

  4. 2 rkl voita kuutioituna

  5. salvianlehtiä koristelua varten

Valmistus:

  1. Esilämmitä uuni 180 °C:seen

  2. Asettele kokonaiset omenat, kuutioidut päärynät ja karpalot uunipellille. Laita omenoiden ja päärynöiden päälle kuutioitua voita.

  3. Paista uunissa noin tunnin ajan, kunnes omenat ja päärynät ovat pehmeitä. Omenan pitäisi olla ryppyinen.

  4. Ota pois uunista ja anna jäähtyä hetken aikaa. Koristele salvianlehdillä ja tarjoile.

Paistettuja omenoita ja päärynöitä karpaloiden ja salvian kanssa ( PDF -/ ePub -muodossa)

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän