Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Jim Norton/StockFood

Meksikolaiset wrapit kana-, sipuli- ja pippuritäytteellä

Reseptit

Valmistusaika: 30 min

Ainesosat:

  1. 1 tl paprikamaustetta

  2. 1 tl jauhettua kuminaa

  3. 1/2 tl jauhettua korianteria

  4. 1/2 tl kuivattua oreganoa

  5. 2 säilöttyä chipotlepippuria adobokastikkeessa

  6. 1 rkl tomaattipyreetä

  7. 1 hyppysellinen hienoa sokeria

  8. 2 rkl sitruunamehua

  9. 100 ml lämmintä vettä, lisää tarvittaessa

  10. 3 rkl auringonkukkaöljyä

  11. 2 suurta nahatonta kananrintaa, viipaloitu

  12. 1 suuri punainen ja 1 suuri vihreä paprika, siemenkodat ja siemenet poistettu, viipaloitu

  13. 1 punasipuli, viipaloitu

  14. 4 jauhotortillaa

  15. suolaa, vastajauhettua mustapippuria

Valmistusmenetelmä:

  1. Laita mausteet, yrtit, chipotlepippurit, tomaattipyree, sokeri, sitruunamehu ja vesi sekoittimeen. Sekoita kunnes tasaista, lisää tarvittaessa vettä.

  2. Kuumenna 2 rkl öljyä iCook-wokissa kohtalaisella lämmöllä, kunnes se on kuumaa. Lisää kana ja hieman suolaa ja pippuria ja ruskista noin 6–8 minuuttia. Ota pois wokista.

  3. Lisää loppu öljy wokiin ja sitten paprikat, sipuli ja hyppysellinen suolaa. Ruskista 4–5 minuuttia pehmeäksi, ennen kuin laitat kanan takaisin pannulle.

  4. Sekoita joukkoon vaiheessa 1 valmistettu kastike. Anna kiehahtaa ja anna kypsyä tasaisesti 3–4 minuuttia, kunnes se peittää kanan ja vihannekset. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.

  5. Lämmitä tortillat kuivassa iCook-paistinpannussa. Täytä kanalla ja vihanneksilla ennen käärimistä ja tarjoilua.

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän