Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Stockfood

Merenelävä- ja kasvissalaatti mausteisella soijasalaattikastikkeella

Reseptit

Valmistelu- ja kokkausaika: 35 minuuttia

4 annosta

Merenelävä- ja kasvissalaattiin ainekset:

  1. 50 ml oliiviöljyä

  2. 100 g tarhapapuja leikattuna

  3. 1 munakoiso kuutioituna

  4. 1 punainen paprika siemenet poistettuna ja ohueksi viipaloituna

  5. 1 keltainen paprika siemenet poistettuna ja ohueksi viipaloituna

  6. 1 rkl ruohosipulia hienoksi silputtuna

  7. 1 rkl persiljanlehtiä hienoksi silputtuna

  8. 200 g katkarapuja kuorittuina ja suonet poistettuina

  9. 150 g kalmarirenkaita pestyinä

  10. 125 g keitettyä simpukanlihaa

  11. 1/2 sitruunan mehu

  12. suolaa ja pippuria

Valmistaminen:

  1. Kiehauta suolavettä 3 litran iCook-kasarissa ja keitä tarhapapuja 1–2 minuuttia, kunnes ne ovat mureita. Valuta ja viilennä jäävedessä.

  2. Kuumenna puolet oliiviöljystä suuressa iCook-paistinpannussa tai -padassa keskilämmöllä.

  3. Ruskista katkaravut, kalmarirenkaita ja munakoisoa mausteiden kanssa 3–4 minuuttia sekoittaen välillä.

  4. Lisää keitetty simpukanliha lämpenemään minuutti ennen kuin katkaravut ja kalmari ovat kypsiä. Poista lämmöltä ja siirrä sekoituskulhoon.

  5. Lisää paprikat, tarhapavut ja yhdistä sekoittamalla hyvin. Lisää loput oliiviöljystä ja sitruunamehu ja mausta maun mukaan.

  6. Lusikoi tarjoilukulhoihin ja koristele silputulla persiljalla ja ruohosipulilla. Tarjoile heti mausteisen soijasalaattikastikkeen kanssa.

Huomautus: Vaihtoehtoisesti voit korvata merenelävät kanalla halutessasi. Jos ruokaa jää jäljelle, laite se yhteen ruostumattomasta teräksestä valmistettuun iCook-sekoituskulhoon. Kun kaikki ovat syöneet tarpeeksi, voit helposti sulkea sekoituskulhon sen kannella.

Jos haluat lisätä salaattiin erityistä makua, kokeile tätä mausteista soijasalaattikastiketta.

© StockFood

Mausteisen soijasalaattikastikkeen ainekset:

  1. 6 rkl oliiviöljyä

  2. 1 rkl soijakastiketta

  3. 3 rkl punaviinietikkaa

  4. 3–4 rkl sitruunamehua

  5. 1 pilkottu punainen chili (mitä enemmän käytät, sitä mausteisempi maku!)

  6. 1/2 pieneksi pilkottu valkosipulinkynsi

  7. 2 rkl hunajaa

  8. suolaa ja pippuria

Valmistaminen:

  1. Laita kaikki ainekset iCook-sekoituskulhoon.

  2. Sekoita vähitellen ja mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa.

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän