Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Shutterstock

Lammastandoori – tunnetaan perinteisesti nimellä tandir kebab

Reseptit

Vaikeustaso: helppo
Käytettävät välineet: 8 L iCook-kattila ja kansi
Ainekset: 3 kg lampaan reisipaistia (luuton, pakastettu), 400 g lampaan kylkipaistia (pakastettu), ½ tl suola, ½ tl mustapippuria, 1 rkl kuminaa, 1 rkl kuivattua timjamia
Valmistus

  1. Laita jäinen lampaan reisipaisti ja kylkipaisti suoraan kattilaan ja ripottele päälle suolaa, mustapippuria, kuminaa ja kuivattua timjamia. Sulje kattila kannella ja aseta se keittotasolle alhaisimmalle lämmölle.

  2. Anna kypsyä 2,5 tuntia äläkä avaa kantta. Kun kattila on suljettu tiiviisti, iCook-kattilan höyrylukko-ominaisuus kypsentää lihan lempeästi ja tehokkaasti ilman ilmaa.

  3. Poista lämmöltä, ja lammastandoori on valmis tarjoiltavaksi!

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Aiheeseen liittyvää

Juhlava gulassi ja mykyjä, maissisalaattia ja karpaloilla täytettyä päärynää

Reseptit

Lisää

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän