Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Shutterstock

Vegetaristin täytetyt sienet

Reseptit


Ainesosat:

  1. 40 herkkusientä

  2. 1 punapaprika

  3. 40 g paistettua punapaprikaa silputtuna

  4. ½ keskikokoinen sipuli

  5. 3 kevätsipulia

  6. 1 tl oreganoa

  7. 6 rkl leivänmuruja

  8. 4 rkl parmesanjuustoa raastettuna

  9. 30 g tuoretta persiljaa

  10. 2 rkl oliiviöljyä

  11. ½ rkl suolaa tai maun mukaan

  12. ¼ tl rouhittua pippuria tai maun mukaan


Valmistaminen:

  1. Puhdista sienet ja poista jalat.

  2. Pilko puolet sienenjaloista hyvin pieniksi paloiksi, heitä toinen puoli pois. Pilko sipuli, kevätsipulit, punapaprika, paistettu paprika ja persilja.

  3. Kuumenna oliiviöljy 10 tuuman tarttumattomassa iCook-paistinpannussa. Lisää sienenjalat, punapaprikat, paistettu paprika, kevätsipuli ja sipuli pannuun ja ruskista. Anna kypsyä 5 minuuttia, kunnes paprika ja sipuli ovat mureita, ja lisää sitten oregano, suola ja rouhittu pippuri.

  4. Pyyhi pannu talouspaperilla ja aseta sitten sienet jalkapuoli ylöspäin pannulle ja täytä ne runsaasti täytteellä.

  5. Laita ne liedelle alhaiselle lämmölle ja peitä kannella.

  6. Kuumenna 15 minuuttia tai kunnes sienet ovat läpikypsiä.

Lataa tämä resepti täältä PDF - tai ePub -muodossa

Aiheeseen liittyvää

© StockFood

Juhlava salaatti, jossa on lehtikaalia, paistettua bataattia ja palsternakkaa sekä fetajuustoa, pekaanipähkinöitä ja granaattiomenaa

Reseptit

Lisää

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän