Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Istockphoto

Kanapasta aurinkokuivatuilla tomaateilla

Reseptit

Vaikeusaste: keskivaikea
Käytetyt iCook -tuotteet: 4L Stock Pot -kannellinen kattila; 5-piece knive set -veitsisetti ja sekoituskulho

Ainesosat::

  1. 300 g fusillipastaa

  2. 10 aurinkokuivattua tomaattia

  3. 300 g kanafilettä

  4. 6 isoa sientä

  5. 3 valkosipulin kynttä

  6. 200 ml kermaa

  7. suolaa ja pippuria

  8. 3 lasia eSpring-vettä

Valmistus:

  1. Käytä iCook Santoku Knife -veistä ja pilko kana isoiksi palasiksi. Hienonna valkosipuli, puolita sienet ja aurinkokuivatut tomaatit.

  2. Lämmitä iCook 4L Stock Pot -kattila ja lisää oliiviöljyä. Paista kana kullanväriseksi. Lisää valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita. Lisää joukkoon sienet.

  3. Lisää joukkoon eSpring-vettä, mausta ja kiehauta. Sekoita joukkoon kerma ja fusillipasta. Keitä hiljalleen 30 minuuttia välillä sekoittaen kunnes kerma sakenee.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän