Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Stockfood

Lampaankyljyksiä, artisokkaa ja täytettyjä viininlehtikääryleitä

Reseptit

Vaikeusaste: keskivaikea
Käytetyt iCook-tuotteet: 5-piece knive set -veitsisarja; Multi-Purpose Shears -sakset; sekoituskulho; 8L Stock Pot with Lid -kannellinen kattila

Ainesosat:

  1. 6 lampaankyljystä

  2. 6 artisokkasiivua

  3. 300 g jauhelihaa

  4. 2 sipulia

  5. 200 g riisiä

  6. 100 g hienoa bulgurvehnää

  7. ½ nippu persiljaa

  8. 200 g viininlehtiä

  9. 1 tomaatti kuutioina

  10. 1 tl kuminaa

  11. 1 tl kurkumaa

  12. 1 rl tomaattikastiketta

  13. 110 ml oliiviöljyä

  14. 2 valkosipulin kynttä

  15. suolaa, mustapippuria

Valmistus:

  1. Pilko jauheliha, sipulit, valkosipuli ja tomaatit iCook -veitsellä ja leikkaa persilja Multi-Purpose Shears -saksilla.

  2. Sekoita ne kulhossa bulgurvehnän, riisin, mausteiden ja oliiviöljyn kanssa.

  3. Vaivaa massaa noin 10–15 minuuttia ja täytä ja rullaa viininlehdet.

  4. Laita 3 lampaankyljystä iCook Stock Pot -kattilaan. Asettele artisokat niiden päälle ja lisää sitten kaksi kerrosta viininlehtiä. Toista sama toimenpide uudelleen: lampaankyljykset, artisokat ja kaksi kerrosta viininlehtiä.

  5. Lisää oliiviöljy ja tomaattikastike.

  6. Paista kovalla lämmöllä ja anna sitten kiehua 40 minuuttia.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän