Vaikeusaste: helppo
iCook-tuotteet: 5-Piece Knife Set -veitsisetti; 4L Stock Pot with Lid -kattila
Ainesosat:
165 g pitkäpapuja (kuivattuna)
3 kourallista salaatinlehtiä
¼ punakaalia
3 ruokalusikallista granaattiomenan siemeniä
2 ruokalusikallista saksanpähkinöitä
2 ruokalusikallista Modena balsamikoetikkaa
2 ruokalusikallista oliiviöljyä
suolaa
sitruunaa
kanelia
kuminaa
Valmistus:
Keitä papuja iCook 4L Stock Pot -kattilassa vähässä vedessä 30 minuuttia ja siirrä sitten Mixing Bowl -kulhoon.
Kun pavut ovat jäähtyneet, pilko salaatinlehdet ja punakaali iCook -veitsillä. Lisää kulhoon granaattiomenoiden ja saksanpähkinöiden kanssa.
Sekoita joukkoon sitruuna, oliiviöljy, balsamikoetikka, suola, kaneli ja kumina. Lisää mausteita maun mukaan.