Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© StockFood

Pitkäpapusalaattia ja granaattiomenoita

Reseptit

Vaikeusaste: helppo
iCook-tuotteet: 5-Piece Knife Set -veitsisetti; 4L Stock Pot with Lid -kattila

Ainesosat:

  1. 165 g pitkäpapuja (kuivattuna)

  2. 3 kourallista salaatinlehtiä

  3. ¼ punakaalia

  4. 3 ruokalusikallista granaattiomenan siemeniä

  5. 2 ruokalusikallista saksanpähkinöitä

  6. 2 ruokalusikallista Modena balsamikoetikkaa

  7. 2 ruokalusikallista oliiviöljyä

  8. suolaa

  9. sitruunaa

  10. kanelia

  11. kuminaa

Valmistus:

  1. Keitä papuja iCook 4L Stock Pot -kattilassa vähässä vedessä 30 minuuttia ja siirrä sitten Mixing Bowl -kulhoon.

  2. Kun pavut ovat jäähtyneet, pilko salaatinlehdet ja punakaali iCook -veitsillä. Lisää kulhoon granaattiomenoiden ja saksanpähkinöiden kanssa.

  3. Sekoita joukkoon sitruuna, oliiviöljy, balsamikoetikka, suola, kaneli ja kumina. Lisää mausteita maun mukaan.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän