Suosikit (0) 0 Suosikit

Suosikkiluettelosi on tyhjä!

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

VALOKEILASSA
© StockFood

Persikkapiilo

Reseptit

Nämä kanelilta maistuvaan taikinaan piilotetut persikat tuovat esiin kesän makeuden.

Ainekset:

  1. 325 g vehnäjauhoja

  2. 80 g hienosokeria

  3. 175 g voita

  4. 2 keltuaista

  5. 1–2 rl kylmää vettä

  6. 6 persikkaa

  7. 2 kanelitankoa

  8. 1/2 tl kanelijauhetta

  9. muna voitelemiseen

Valmistus:

  1. Sekoita jauhot, sokeri ja voi sekoittimessa. Lisää keltuaiset ja vesi luodaksesi taikinan. Viilennä tunnin ajan.

  2. Leikkaa taikinasta kuusi pyörykkää, peitä persikat taikinalla, ja tiivistä taikina ylhäältä.

  3. Leikkaa ylimääräisestä taikinasta "lehtiä", ja kiinnitä ne persikoihin. Tee kanelitangoista "oksia".

  4. Aseta uunipellille. Voitele munalla, ripottele päälle sokeria ja kanelia ja paista 160°C uunissa 35 minuutin ajan.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän