Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Getty Images

Suklaatiramisu

Reseptit

Tiramisu voidaan valmistaa kaakaolla maustettuna: näin se sopii erinomaisesti kahvin kanssa ja klassinen jälkiruoka muuntuu moderniksi.

Ingredients:

  1. 24 savoiardikeksiä

  2. 200 ml Amway Espresso Coffee -kahvia

  3. 100 g tummaa suklaata (70–80 % kaakaota), rouhittuna

  4. 300 g mascarponejuustoa

  5. 250 ml kuohukermaa

  6. 75 g tomusokeria

  7. 1 tl vaniljasokeria

  8. karkeaksi murskattuja kahvinpapuja koristeeksi (valinnainen)

Method:

  1. Peitä neliönmuotoisen vuoan pohja kekseillä (käytä puolet kekseistä). Kostuta hyvin espressolla.

  2. Sulata tumma suklaa pienessä iCook-kattilassa keskilämmöllä. Anna jäähtyä.

  3. Pane mascarpone, tomusokeri ja vanilja kulhoon. Sekoita sähkövatkaimella kuohkeaksi niin, että seokseen voi muodostaa kevyitä "huippuja". Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja sekoita ainekset vatkaimella.

  4. Peitä vuokaan asetetut keksit puolella seoksesta. Asettele loput kekseistä vaahdon päälle ja kostuta jälleen kahvilla.

  5. Lisää päälle loppu mascarponevaahto.

  6. Koristele halutessasi murskatuilla kahvinpavuilla. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään kuusi tuntia ennen tarjoilua.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän