Suklaatiramisu
Reseptit
Tiramisu voidaan valmistaa kaakaolla maustettuna: näin se sopii erinomaisesti kahvin kanssa ja klassinen jälkiruoka muuntuu moderniksi.
Tiramisu voidaan valmistaa kaakaolla maustettuna: näin se sopii erinomaisesti kahvin kanssa ja klassinen jälkiruoka muuntuu moderniksi.
Ingredients:
24 savoiardikeksiä
200 ml Amway Espresso Coffee -kahvia
100 g tummaa suklaata (70–80 % kaakaota), rouhittuna
300 g mascarponejuustoa
250 ml kuohukermaa
75 g tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
karkeaksi murskattuja kahvinpapuja koristeeksi (valinnainen)
Method:
Peitä neliönmuotoisen vuoan pohja kekseillä (käytä puolet kekseistä). Kostuta hyvin espressolla.
Sulata tumma suklaa pienessä iCook-kattilassa keskilämmöllä. Anna jäähtyä.
Pane mascarpone, tomusokeri ja vanilja kulhoon. Sekoita sähkövatkaimella kuohkeaksi niin, että seokseen voi muodostaa kevyitä "huippuja". Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja sekoita ainekset vatkaimella.
Peitä vuokaan asetetut keksit puolella seoksesta. Asettele loput kekseistä vaahdon päälle ja kostuta jälleen kahvilla.
Lisää päälle loppu mascarponevaahto.
Koristele halutessasi murskatuilla kahvinpavuilla. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään kuusi tuntia ennen tarjoilua.
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.
Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.