Ainesosat:
Vettä ja 2 rkl suolaa
500 g munakoiso leikattuna 5 mm:n viipaleiksi
150 ml auringonkukka- tai oliiviöljyä
1 iso sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 tl kuminajauhetta
1 tl punaista chilijauhetta
1 tl garam masalaa
Suolaa maun mukaan
1/2 tl kurkumajauhetta
1 tl korianterijauhetta
1 tl punaisia chilihiutaleita
15 currynlehteä
5 pyöreää punaista chilipaprikaa
1 tl kuminan siemeniä
500 g paksua jogurttia
120 ml vettä
1 nippu tuoretta korianteria silputtuna
Valmistaminen:
Liuota suola veteen 3 litran iCook-sekoituskulhossa. Lisää munakoisoviipaleet ja liota suolavedessä 15 minuuttia. Ota pois ja kuivaa talouspyyhkeellä.
Kuumenna 40 ml öljyä iCook Senior -kuullotuspannussa ja paista munakoisoviipaleet kullanruskeiksi.
Kuumenna 100 ml öljyä wok-teräspannussa ja paista sipulit kullanruskeiksi. Lisää murskatut valkosipulinkynnet, kuminajauhe, chilijauhe, punaiset chilihiutaleet ja sekoita 2 minuuttia.
Lisää vesi, sekoita ja kiehauta. Peitä ja kypsennä 2–3 minuuttia. Nosta lämpöä ja jatka kypsentämistä, kunnes öljy irtautuu.
Kaada jogurtti 2 litran sekoituskulhoon ja sekoita hyvin.
Kuumenna loppu öljy Junior-kuullotuspannussa ja lisää kuminansiemenet, pyöreät punaiset chilipaprikat ja currynlehdet ja kypsennä sekoitellen 1–2 minuuttia.
Lisää paistetut mausteet jogurttiin ja sekoita varovasti.
Lisää tarjoilua varten kastike, munakoisot ja jogurtti kerroksittain. Koristele murskatulla punaisella chilillä ja silputulla korianterilla. Tarjoile höyrytetyn riisin kanssa.