Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Amway

Naudanlihapihvi kasvissalsalla

Reseptit

Kokonaisvalmistusaika: 15-20 min / annos: 4 / energia-arvo:506 kcal kukin

Astioita:

  1. 30 cm: n tarttumaton paistinpannu karkaisulla lasikannella

  2. 1 tai 2 litran keittoastia ja kansi

  3. Astian sekoittaminen kannen kanssa

Ainekset:

  1. 4 kappaletta naudanlihaa, 230 g

  2. 3 paprikaa (vihreä, keltainen ja punainen)

  3. 4 keskikokoista tomaattia

  4. 4 oksaa korianteria

  5. 1 rkl Extra Virgin -oliiviöljyä

  6. 1 rkl punaviinietikkaa

  7. ½ jäävuorisalaatti

  8. suolaa ja pippuria

Ravintotiedot yhtä annosta kohden:

  1. Proteiini - 41,8 g

  2. Rasva - 32,3 g

  3. Hiilihydraatit - 12,1 g

  4. Energia-arvo - 506,4 kcal

  5. Kolesteroli - 238 mg

  6. Glykeeminen indeksi - 25 (alhainen)

Valmistus:

  1. Vähän öljyä naudanlihan pinnalle, mausta suolalla ja pippurilla ja anna marinoitua 10 minuutin ajan.

  2. Viipaloi paprikat karkeasti ja keitä niitä kattilassa 5–7 minuutin ajan, kunnes ne on helppo kuoria. Jäähdytä sitten ne kylmän veden alla, kuori, kuivaa paperipyyhkeellä ja pilko hienoksi veitsellä.

  3. Lävistä jokainen tomaatti kevyesti veitsellä, upota ne kiehuvaan veteen 5-10 sekunniksi, kuori ne ja kuutioi pieneksi. Yhdistä tomaatit hienonnettuihin paprikoihin, lisää viinietikka, jäljellä oleva oliiviöljy, suola, pippuri ja anna seoksen asettua.

  4. Esilämmitä paistinpannu. Pyyhi naudanliha paperipyyhkeellä ylimääräisen öljyn poistamiseksi ja paista, kunnes se on kullanruskea molemmin puolin. Peitä sitten kansi ja keitä vielä 5 minuuttia.

  5. Kun pihvi on tehty hyvin, siirrä se tarjoilulautaselle ja tarjoile vihannessalsan ja jäävuorisalaatin lehtien kanssa.

Aiheeseen liittyvää

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän