Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Stockfood

Spaghetti alla puttanesca

Reseptit

Spaghetti alla puttanesca on Napolista peräisin oleva italialainen ruoka. Sen ainesosia ovat yleensä passata-tomaattisose, oliivit, anjovikset ja tietenkin spagetti.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Puinen leikkuulauta

  2. 5-osainen veitsisarja

  3. 4 l Stock Pot ja kansi

  4. 1 l kasari ja kansi

  5. 3 l kasari ja kansi

  6. 4 l Stock Pot Steamer

  7. 3 l sekoituskulho

Ainesosat:

  1. 0,5 l lihalientä

  2. Oliiviöljyä

  3. 2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja ohueksi viipaloituna

  4. 4 anjovisfileetä silputtuna

  5. 8 kirsikkatomaattia halkaistuna

  6. 10 kivetöntä mustaa oliivia

  7. 20 g valutettuja kapriksia

  8. 600 g passata-tomaattisosetta

  9. 180 g spagettia

  10. Suolaa maun mukaan

  11. Pieni nippu tuoretta italialaista persiljaa silputtuna

  12. 100 g parmesaanijuustoa vasta raastettuna (valinnainen)

Valmistus:

  1. Kiehauta miedosti suolattu vesi 4 l kattilassa. Valmista sitten lihaliemi 1 l kasarissa pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

  2. Kuumenna sillä välin oliiviöljy 3 l kasarissa keskilämmöllä. Kun se on kuumaa, lisää valkosipuli ja sekoita noin 10–20 sekuntia tuoksuvaksi. Lisää anjovikset ja tomaatit ja sekoita 1 minuutti. Lisää sitten oliivit ja kaprikset, sekoita 20–30 sekuntia. Lisää passata, anna kiehua hiljalleen ja kypsennä 5 minuuttia. Lisää tilkka lihalientä kerrallaan, kun kastike kiehuu hiljalleen. Tämä viimeinen vaihe kestää noin 20 minuuttia.

  3. Kun suolavesi kiehuu, keitä spagetti al denteksi, ja valuta sitten spagetti 4 litran Stock Pot Steamerissä – se toimii mainiosti lävikkönä – ja laita puolet pastavedestä 3 l sekoituskulhoon.

  4. Lisää keitetty spagetti kastikkeeseen ja auta sitä tarvittaessa irtoamaan tilkalla pastavettä. Tarjoile lisäämällä hieman kastiketta päälle ja koristelemalla persiljalla.

Valinnainen tarjoiluehdotus: ripottele päälle vasta raastettua parmesaania.

Lataa tämä resepti täältä PDF-/ePub-muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän