Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© StockFood

Gazpacho

Reseptit

Gazpacho on herkullinen, virkistävä kylmä espanjalainen keitto, joka on peräisin Andalusiasta. Se tehdään raaoista tuoreista vihanneksista, ja sitä nautitaan etenkin kuumina kesäkuukausina.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. 5-osainen veitsisarja

  2. 2 l sekoituskulho

  3. 25 cm tarttumaton paistinpannu


Ainesosat:

  1. 1 kg päärynä- tai terttutomaatteja paloiteltuna neljään osaan

  2. 1 vihreä paprika karkeaksi silputtuna

  3. 1 pieni valkosipulinkynsi murskattuna

  4. 200 ml oliiviöljyä

  5. 50 ml vaaleaa etikkaa

  6. suolaa ja pippuria

  7. Valinnainen: 10 g NUTRIWAY All Plant Protein -jauhetta

  8. Valinnainen: ciabatta viipaloituna

  9. Valinnainen: kurkkua ja punaisia ja keltaisia paprikoita kuutioituina


Valmistus:

  1. Laita tomaatit, vihreä paprika ja valkosipuli tehosekoittimeen ja sekoita 5 minuuttia tai kunnes täysin käsitelty.

  2. Siivilöi gazpacho sekoituskulhoon siivilällä jäljellä olevien kiinteiden aineiden poistamiseksi.

  3. Kaada gazpacho takaisin tehosekoittimeen ja lisää öljy, etikka, suola ja haluttaessa NUTRIWAY All Plant Protein. Sekoita uudelleen.

  4. Mausta gazpacho maun mukaan ja ohenna tarvittaessa tilkalla vettä. Tarjoile ja nauti!


Valinnaiset lisukkeet

Paahda viipaloitu ciabatta tarttumattomallla paistinpannulla ja nauti gazpachon kanssa. Saat lisää väriä ja raikkautta koristelemalla gazpachon kuutioidulla kurkulla ja punaisella ja keltaisella paprikalla.

Lataa tämä resepti täältä PDF- / ePub- muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän