Voikatkaravut romaineappelsiinisalaatissa
Reseptit
Kevyt vihreä salaatti maukkailla voissa paistetuilla katkaravuilla ja appelsiiniyllätyksellä. Se sopii täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin.
Kevyt vihreä salaatti maukkailla voissa paistetuilla katkaravuilla ja appelsiiniyllätyksellä. Se sopii täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin.
Käytetyt iCook-tuotteet:
5-osainen veitsisarja
1 l kasari
4 l Stock Pot Steamer
30 cm tarttumaton paistinpannu
1 l sekoituskulho ja kansi
Ainesosat:
150 g vihreitä papuja
suolaa
12 tuoretta kuningaskatkarapua perattuna ja kuorittuna
55 g voita
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 timjaminoksa
50 g oliiviöljyä
35 g appelsiinimehua
8 g Dijon-sinappia
hyppysellinen silputtua rakuunaa
10 g punaviinietikkaa
suolaa ja pippuria
2 romainesalaatinpäätä lehdet eroteltuina
2 appelsiinia kuorittuna ja eroteltuna
Valmistus:
Keitä papuja kiehuvassa suolavedessä noin 5 minuuttia tai kunnes ne tuntuvat hieman purtaessa. Huuhtele pavut jääkylmällä vedellä ja valuta käyttämällä höyrytintä lävikkönä.
Huuhtele katkaravut kylmällä vedellä ja taputtele kuiviksi talouspaperilla.
Kuumenna voi pannussa, lisää valkosipuli ja timjami ja hauduta katkarapuja noin 4 minuuttia. Laita sivuun.
Tee salaattikastike sekoittamalla voimakkaasti oliiviöljy, appelsiinimehu, Dijon-sinappi, rakuuna, punaviinietikka, suola ja pippuri.
Asettele salaatinlehdet, pavut, appelsiinit ja katkaravut lautaselle. Kaada salaattikastike salaatin päälle ja tarjoile.
Vinkki:
Säilytä ruoantähteitä kannella suljetussa sekoituskulhossa.
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.
Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.