Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Stockfood

Voikatkaravut romaineappelsiinisalaatissa

Reseptit

Kevyt vihreä salaatti maukkailla voissa paistetuilla katkaravuilla ja appelsiiniyllätyksellä. Se sopii täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. 5-osainen veitsisarja

  2. 1 l kasari

  3. 4 l Stock Pot Steamer

  4. 30 cm tarttumaton paistinpannu

  5. 1 l sekoituskulho ja kansi


Ainesosat:

  1. 150 g vihreitä papuja

  2. suolaa

  3. 12 tuoretta kuningaskatkarapua perattuna ja kuorittuna

  4. 55 g voita

  5. 2 valkosipulinkynttä murskattuna

  6. 1 timjaminoksa

  7. 50 g oliiviöljyä

  8. 35 g appelsiinimehua

  9. 8 g Dijon-sinappia

  10. hyppysellinen silputtua rakuunaa

  11. 10 g punaviinietikkaa

  12. suolaa ja pippuria

  13. 2 romainesalaatinpäätä lehdet eroteltuina

  14. 2 appelsiinia kuorittuna ja eroteltuna


Valmistus:

  1. Keitä papuja kiehuvassa suolavedessä noin 5 minuuttia tai kunnes ne tuntuvat hieman purtaessa. Huuhtele pavut jääkylmällä vedellä ja valuta käyttämällä höyrytintä lävikkönä.

  2. Huuhtele katkaravut kylmällä vedellä ja taputtele kuiviksi talouspaperilla.

  3. Kuumenna voi pannussa, lisää valkosipuli ja timjami ja hauduta katkarapuja noin 4 minuuttia. Laita sivuun.

  4. Tee salaattikastike sekoittamalla voimakkaasti oliiviöljy, appelsiinimehu, Dijon-sinappi, rakuuna, punaviinietikka, suola ja pippuri.

  5. Asettele salaatinlehdet, pavut, appelsiinit ja katkaravut lautaselle. Kaada salaattikastike salaatin päälle ja tarjoile.


Vinkki:

Säilytä ruoantähteitä kannella suljetussa sekoituskulhossa.

Lataa tämä resepti täältä PDF- / ePub- muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän