Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© StockFood

Mangosorbetti mintulla

Reseptit

Tätä sorbettia otetaan lisää. Se on virkistävä, helppo valmistaa ja täydellinen lämpimään säähän.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. 5-osainen veitsisarja

  2. 1 l kasari

  3. 2 l sekoituskulho


Ainesosat:

  1. 100 g sokeria

  2. 100 ml vettä

  3. 3 kypsää mangoa kuori irrotettuna ja kuutioituna

  4. 1 limetin menu

  5. Pieni kourallinen mintunlehtiä koristeeksi


Valmistus:

  1. Kaada vesi ja sokeri kasariin ja aseta korkealle lämmölle. Sekoita ja kiehauta. Laske lämpöä ja hauduta 2–3 minuuttia tai kunnes sokeri on liuennut. Aseta sivuun ja anna jäähtyä kokonaan.

  2. Laita mangot, kylmä sokerisiirappi ja limettimehu tehosekoittimeen ja soseuta hienoksi.

  3. Kaada mangoseos sekoituskulhoon ja laita pakastimeen noin 4 tunniksi. Sekoita voimakkaasti 30 minuutin välein.

  4. Kauho ja asettele kulhoihin. Koristele mintulla ja nauti!

Lataa tämä resepti täältä PDF- / ePub- muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän