Sateenkaarisalaatti
Reseptit
Raikkaankirpeä salaatti, joka piristää kevyttä ateriaa tai piknikkiä – ja se on helppo valmistaa!
Raikkaankirpeä salaatti, joka piristää kevyttä ateriaa tai piknikkiä – ja se on helppo valmistaa!
Käytetyt iCook-tuotteet:
5-osainen veitsisarja
Sekoituskulhosarja
Ainesosat:
250 g porkkanaa kuorittuna ja 1 cm:n paloiksi leikattuna
370 g kukkakaalia leikattuna pieniksi puketeiksi
285 g parsakaalia leikattuna pieniksi puketeiksi
225 g päärynää siemenkota poistettuna ja 1 cm:n paloiksi leikattuna
250 g punajuurta kuorittuna ja 1 cm:n paloiksi leikattuna
100 g oliiviöljyä
30 g omenasiiderietikkaa
1 kypsä mango kuorittuna ja viipaloituna
1 limetin mehu
1 salottisipuli kuorittuna ja ohueksi viipaloituna
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
30 g korianteria hienoksi pilkottuna
Valmistus:
Laita valmistellut porkkanat, kukkakaali, parsakaali, päärynä ja punajuuri suureen sekoituskulhoon.
Kastike: Laita oliiviöljy, omenasiiderietikka, mango, limettimehu, salottisipuli, suola, pippuri ja korianteri yleiskoneeseen tai tehosekoittimeen. Sekoita pyöräyttämällä 5–6 kertaa. (Jos sinulla ei ole yleiskonetta tai tehosekoitinta, soseuta mango keskikokoisessa sekoituskulhossa tasaiseksi tahnaksi. Vatkaa sitten muut kastikkeen ainekset yhteen.)
Kaada kastike valmisteltujen vihannesten päälle, sekoita hyvin ja tarjoile.
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.
Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.