Ostoskori (0) 0 Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

Siirry ostoksille
VALOKEILASSA
© Amway

Granolapatukat

Reseptit

Pähkinäiset ja täyttävät granolapatukat ovat täydellinen energiaa antava välipala, kun olet liikkeellä, tai kesäeväsretkillä.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Tarttumaton pannu (25 cm)

  2. Sekoituskulhosarja

  3. 2 l kasari

Ainesosat:

  1. 160 g pekaanipähkinöitä pilkottuina

  2. 130 g kaurahiutaleita

  3. 80 g voita

  4. 175 g hunajaa

  5. 1 tl kanelia

  6. 50 g maissihiutaleita

  7. 30 g riisimuroja

  8. 100 g rusinoita tai sultanarusinoita

Valmistus:

  1. Paahda pekaanipähkinöitä tarttumattomassa pannussa, kunnes ne tuoksuvat, ja laita ne suureen sekoituskulhoon. Paahda kaurahiutaleita samassa pannussa 1–2 minuuttia. Siirrä ne sekoituskulhoon pekaanipähkinöiden kanssa.

  2. Kuumenna voi, hunaja ja kaneli 2 litran kasarissa miedolla lämmöllä, kunnes voi sulaa. Yhdistä sekoittamalla ja siirrä seos kulhoon pekaanipähkinöiden ja kaurahiutaleiden kanssa. Lisää maissihiutaleet, riisimurot ja rusinat tai sultanarusinat. Yhdistä seos käyttämällä puulusikkaa.

  3. Siirrä seos leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paina sitä kevyesti suorakulmion muotoon.

  4. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpötilassa, kunnes se on kiinteää, ja leikkaa se sitten patukoiksi.

Lataa tämä resepti täältä PDF- / ePub- muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän