Paahdettuja vihanneksia ja kanaa
Reseptit
Tämä herkullinen paisti tarvitsee vain muutaman astian, ja siinä on hieno makujen sekoitus, joka saa sinut haluamaan lisää.
Tämä herkullinen paisti tarvitsee vain muutaman astian, ja siinä on hieno makujen sekoitus, joka saa sinut haluamaan lisää.
Käytetyt iCook-tuotteet:
5-osainen veitsisarja
Leikkuulauta
3 l sekoituskulho
1 l kasari
2 l sekoituskulho
Ainesosat:
6 kanan reisipalaa nahkoineen
Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
1 tl makeaa paprikaa
2 porkkana kuorittuna ja pilkottuna
2 kesäkurpitsaa pilkottuna
100 g kurpitsaa kuorittuna ja pilkottuna
150 g pieniä perunoita kahtia leikattuina
1 punasipuli kuorittuna ja lohkoiksi leikattuna
4 valkosipulinkynttä kuorittuna
100 g parsakaalia pilkottuna
Valmistus:
Esilämmitä uuni 180 °C:seen.
Aseta kana 3 l sekoituskulhoon ja mausta suolalla, pippurilla ja makealla paprikalla. Ripottele päälle oliiviöljyä ja anna marinoitua vähintään 30 minuuttia.
Laita porkkanat, kesäkurpitsat, kurpitsa, perunat ja valkosipulinkynnet uunipellille, ripottele päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.
Kiilaa sitten marinoitu kana vihannesten väliin ja paista uunissa 45 minuuttia tai kunnes läpikypsä. Lisää 10 minuutin jälkeen sipulilohkot vihannessekoitukseen.
Keitä sillä välin suolattua vettä 1 l kasarissa ja lisää parsakaali. Esikeitä noin 2–3 minuuttia. Jotta parsakaali ei menettäisi kirkasta vihreää väriään, sitä ei saa keittää liikaa.
Tarjoile ja nauti! Muussa tapauksessa laita paistettu kana, vihannekset ja esikeitetty parsakaali kannelliseen 2 l sekoituskulhoon ja jäähdytä. Muista syödä se 2 päivän sisällä jääkaappiin laittamisesta.
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.
Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.