Suosikit (0) 0 Suosikit

Suosikkiluettelosi on tyhjä!

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

VALOKEILASSA

Shakshuka

Reseptit

Shakshuka, helppo mutta miellyttävä aamiaisvaihtoehto, tarkoittaa seosta arabiaksi ja on ollut olemassa Välimeren alueen kulttuureissa vuosisatojen ajan. Nauti tämä maukas ruokalaji aamiaiseksi tai mihin aikaan päivästä tahansa.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Puinen leikkuulauta

  2. 5-osainen veitsisarja

  3. Nonstick Fry Pan ja kansi, 24 cm

Ainesosat:

  1. 3 g harissaa

  2. 3 g jauhettua kuminaa

  3. 3 g savustettua paprikaa

  4. 5 ml tomaattitahnaa

  5. 3 valkosipulin kynttä pieneksi pilkottuna

  6. 1 rkl oliiviöljyä

  7. 2 paprikaa (1 punainen ja 1 keltainen) siemenet poistettuna ja karkeaksi silputtuna

  8. 400 g luumutomaattia kuutioituna

  9. 3 isoa luomukananmunaa

  10. ½ avokado viipaloituna, sitruunamehua ripoteltuna päälle

  11. 15 g tuoretta persiljaa silputtuna

  12. Merisuolaa maun mukaan

  13. Paahdettu hapanleipä

Valmistus:

  1. Kuumenna oliiviöljy pannussa keskilämmöllä ja lisää sitten harissa, kumina, savustettu paprika, tomaattitahna, valkosipuli, paprikat ja suola. Ruskista noin 2 minuuttia.

  2. Lisää tomaatit, anna hautua kevyesti ja kypsennä noin 10 minuuttia, kunnes kastike on keittynyt kokoon ja sakeutunut. Sekoita välillä.

  3. Tee puu- tai silikonilusikan alapuolella kolme kuoppaa kastikkeeseen ja riko kananmunat niihin. Laita kansi pannun päälle ja kypsennä 2–3 minuuttia, kunnes munanvalkuaiset hyytyvät mutta keltuaiset ovat vielä juoksevia.

  4. Kun valmis, ota kansi pois, lisää avokadoviipaleet ja koristele tuoreella persiljalla. Tarjoile paahdetun hapanleivän kanssa.

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän