Suosikit (0) 0 Suosikit

Suosikkiluettelosi on tyhjä!

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

VALOKEILASSA
© iStockphoto

Kalifornialainen kvinoakulho

Reseptit

Herkullinen ja ravitseva – tämä värikäs kulho on erittäin helppo valmistaa. Jos tarvitset terveellisen aterian nopeasti, et tule pettymään!

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Puinen leikkuulauta

  2. 5-osainen veitsisarja

  3. 2 l sekoituskulho

Ainesosat:

  1. 1 punainen paprika viipaloituna

  2. 3 rkl oliiviöljyä jaettuna

  3. 1/4 rkl valkosipulijauhetta

  4. 250 g keitettyä kvinoaa

  5. 150 g säilykemaissia valutettuna

  6. 40 g punasipulia hienoksi pilkottuna

  7. 1 keskikokoinen avokado viipaloituna

  8. 6–8 kirsikkatomaattia halkaistuna

  9. 5 g korianteria (tai suosikkiyrttejäsi) silputtuna

  10. 1/3 rkl limettimehua

  11. Suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus:

  1. Esilämmitä uuni 220 °C:seen. Sekoita punainen paprika ja 1 rkl oliiviöljyä, ripottele päälle valkosipulijauhetta ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Paahda paprikaa 15 minuuttia tai kunnes se on pehmeää ja hieman hiiltynyttä. Laita sivuun jäähtymään.

  2. Lisää keitetty kvinoa, sokerimaissi ja silputtu punasipuli sekoituskulhoon.

  3. Kun paprika on jäähtynyt hieman, lisää se kulhoon yhdessä avokadon ja kirsikkatomaattien kanssa.

  4. Ripottele päälle loppu oliiviöljy ja limettimehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kaikki yhteen ja nauti!

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän