Suosikit (0) 0 Suosikit

Suosikkiluettelosi on tyhjä!

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

VALOKEILASSA
© Stockfood

Kotitekoinen mantelivoi

Reseptit

Käytä tätä ravitsevaa levitettä voileivillä, kaurapuuron kanssa, kun teet keittoja, dippejä ja kastikkeita tai rikastamaan jälkiruokia kauniilla koostumuksella ja maulla.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Tarttumaton paistinpannu ja kansi, 28 cm

Ainesosat:

  1. 300 g manteleita (tai muita pähkinöitä, joista pidät)

  2. 1 rkl manteliöljyä tai viinirypäleen siemenöljyä

  3. Valinnaiset mausteet: kaneli, kardemumma, vanilja, kookossokeri, raakakaakao jne.

Valmistaminen:

  1. Levitä mantelit yhteen kerrokseen kuivalle pannulle ja paahda niitä keskilämmöllä sekoittaen usein, kunnes ne ovat tuoksuvia ja kullanruskeita. Anna niiden jäähtyä hieman.

  2. Laita mantelit tehosekoittimeen ja sekoita niitä 1 minuutti, kunnes niistä tulee karkeaa mantelijauhoa. Kaavi tehosekoittimen sivut ja anna sen jäähtyä 10 minuuttia.

  3. Sekoita manteleita vielä 1 minuutti hienoksi mantelijauhoksi. Kaavi ja anna jäähtyä 10 minuuttia.

  4. Toista sekoitusta, kaapimista ja jäähdytystä vielä 3–5 kertaa, kunnes sinulla on täyteläistä mantelitahnaa. Lisää öljy, kun etenet.

  5. Lisää haluamasi mausteet ja sekoita vielä kerran tasaisen jakautumisen varmistamiseksi.

Lataa tämä resepti täältä PDF - tai ePub -muodossa

Aiheeseen liittyvää

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän