Suosikit (0) 0 Suosikit

Suosikkiluettelosi on tyhjä!

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

VALOKEILASSA
© Stockfood

Munakoisosalaatti

Reseptit

Jos etsit kevyttä lounasvaihtoehtoa tai herkullista lisuketta päivälliselle, tämä salaatti on sinua varten. Nopea ja helppo valmistaa ja täynnä klassisia Välimeren makuja – siitä tulee varmasti pöydän tähti.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. 5-osainen veitsisarja

  2. Tarttumaton paistinpannu ja kansi, 28 cm

  3. 2 l sekoituskulho

Ainesosat:

  1. 750 g munakoisoa

  2. 4 rkl oliiviöljyä jaettuna

  3. 1/2 tl savustettua paprikajauhetta

  4. 1/2 tl kuminajauhetta

  5. suolaa ja pippuria maun mukaan

  6. 250 g kirsikkatomaatteja

  7. 2 rkl valkoviinietikkaa

  8. 1 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna

  9. 3 rkl tuoretta persiljaa silputtuna koristeeksi

Valmistaminen:

  1. Leikkaa munakoiso 2 cm:n kuutioiksi.

  2. Kuumenna 2 rkl oliiviöljyä pannussa ja laita munakoiso mukaan. Mausta savustetulla paprikalla, kuminalla ja suolalla ja pippurilla. Paista 6–7 minuuttia sekoittaen varovasti, kunnes se on kypsää. Laita se sekoituskulhoon.

  3. Leikkaa kirsikkatomaatit kahtia ja lisää ne kulhoon.

  4. Viimeistele salaatti valkoviinietikalla ja lopulla oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää seesaminsiemenet ja sekoita kaikki yhteen. Koristele tuoreella persiljalla.

Lataa tämä resepti täältä PDF - tai ePub -muodossa

Aiheeseen liittyvää

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän