Suosikit (0) 0 Suosikit

Suosikkiluettelosi on tyhjä!

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

VALOKEILASSA
© Stocksy

Tehokulho

Reseptit

Etkö tiedä, miten aloittaisit terveellisen syömismatkasi? Pehmeän paahdetun kurpitsan, pikantin punakaalin ja hummuskastikkeen ansiosta tehokulhossa on yhtä paljon ravitsevia palkokasveja, viljoja ja vihanneksia kuin siinä on väriä, suutuntumaa ja makua

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Suuri sekoituskulho

  2. iCook 24 cm Non-Stick-paistinpannu

  3. iCook 3 litran kasari ja kansi

  4. Santoku-veitsi iCook-veitsisarjasta

Ainesosat (2:lle):

  1. 250 g ruskeita linssejä

  2. 125 g kvinoaa

  3. 500 g kuutioitua hokkaidokurpitsaa

  4. 250 g tofua

  5. 250 g punakaalia

  6. 250 g pinaattia

  7. 125 ml omenasiiderietikkaa

  8. 4 rkl hummusta

  9. 1 rkl sitruunamehua

  10. 2 rkl vettä (tai tarpeeksi kastikkeen ohentamiseen)

  11. 100 ml oliiviöljyä

  12. 4 rkl soijakastiketta

  13. pippuria maun mukaan

  14. Valinnainen koristelu: viipaloituja punaisia retiisejä ja ituja

Valmistaminen:

  1. Huuhtele linssit ja laita kasariin. Peitä linssit kylmällä vedellä. Kiehauta ja hauduta 10–15 minuuttia (tai kunnes pehmenneet). Vinkki: älä lisää veteen suolaa, sillä se kovettaa linssien kuoret ja estää pehmenemisen.

  2. Laita 1/2 kupillista kvinoaa toiseen kasariin ja lisää 1 kuppi vettä. Kiehauta, katkaise sitten lämpö ja peitä kunnolla tiiviillä kannella, kunnes kaikki vesi on imeytynyt.

  3. Pese hokkaidokurpitsa, leikkaa se kahtia ja poista siemenet. Leikkaa kurpitsa 3 cm:n kuutioiksi. Laita leivinpaperin päälle, ripottele päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

  4. Leikkaa tofu 3 cm:n kuutioiksi. Lisää tilkka öljyä pannulle ja paista tofua keskilämmöllä. Lisää ruokalusikallinen soijakastiketta ja mausta pippurilla.

  5. Poista tofu, lisää samaan pannuun tilkka öljyä ja ruskista pinaatti. Mausta ruokalusikallisella soijakastiketta ja pippurilla.

  6. Leikkaa punakaali ohuiksi viipaleiksi. Laita kulhoon ja lisää omenasiiderietikkaa kastikkeeksi.

  7. Vatkaa kastiketta varten hummus, sitruunamehu ja vesi yhteen.

  8. Kokoa linssit, kvinoa, tofu ja vihannekset kulhoon ja kaada runsaasti kastiketta päälle. Valinnainen: koristele viipaloiduilla retiiseillä ja iduilla.

Lataa tämä resepti täältä PDF - tai ePub -muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän