Suosikit (0) 0 Suosikit

Suosikkiluettelosi on tyhjä!

Kiitos! Ostoskori on siirretty ostoksiisi.

VALOKEILASSA

Pesto aurinkokuivatuista tomaateista

Reseptit

Tämä täynnä umamin makua oleva pestolevite on täydellinen lisuke kesäiseen pastaruokaan

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Ruostumattomat teräskulhot

  2. 5-osainen veitsisarja

  3. Leikkuulauta

Ainesosat:

  1. 120 g aurinkokuivattuja tomaatteja

  2. 80 g pinjansiemeniä tai saksanpähkinöitä

  3. 80 g parmesaaniraastetta

  4. 70 ml oliiviöljyä

  5. 2 kauhallista (1 kauha = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder -jauhetta

  6. Valinnainen: 1 valkosipulinkynsi ja tilkka sitruunamehua

Valmistaminen:

  1. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja saksanpähkinät/pinjansiemenet pienemmiksi.

  2. Laita kaikki ainesosat yleiskoneeseen ja sekoita paksuksi tahnaksi.

  3. Tarjoile heti tai laita purkkiin myöhempää käyttöä varten.

Vinkki:

Tätä pestoa voidaan säilyttää jääkaapissa jopa viikon ajan. Kauho vain se purkkiin ja peitä oliiviöljyllä.

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.

Ymmärrän