Pesto aurinkokuivatuista tomaateista
Reseptit
Tämä täynnä umamin makua oleva pestolevite on täydellinen lisuke kesäiseen pastaruokaan
Tämä täynnä umamin makua oleva pestolevite on täydellinen lisuke kesäiseen pastaruokaan
Käytetyt iCook-tuotteet:
Ruostumattomat teräskulhot
5-osainen veitsisarja
Leikkuulauta
Ainesosat:
120 g aurinkokuivattuja tomaatteja
80 g pinjansiemeniä tai saksanpähkinöitä
80 g parmesaaniraastetta
70 ml oliiviöljyä
2 kauhallista (1 kauha = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder -jauhetta
Valinnainen: 1 valkosipulinkynsi ja tilkka sitruunamehua
Valmistaminen:
Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja saksanpähkinät/pinjansiemenet pienemmiksi.
Laita kaikki ainesosat yleiskoneeseen ja sekoita paksuksi tahnaksi.
Tarjoile heti tai laita purkkiin myöhempää käyttöä varten.
Vinkki:
Tätä pestoa voidaan säilyttää jääkaapissa jopa viikon ajan. Kauho vain se purkkiin ja peitä oliiviöljyllä.
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen sivustollamme. Evästeet ovat selaimellesi tallennettavia tiedostoja, jollaisia käytetään useimmilla verkkosivustoilla verkkokokemuksesi yksilöllistämiseksi.
Jatkamalla sivustomme käyttöä muuttamatta asetuksia hyväksyt, että käytämme evästeitä.