ABO:ER I FOKUS

Valmiina seikkailuun juhlaruokien parissa

Koti

Kansainväliset ruokalajit auttavat pääsemään juhlatunnelmaan – ja iCook on loistava väline niiden valmistukseen

Jokaisella maalla on oma ruokaperinteensä. Haluaisitko tutustua niihin? Ota esiin suosikki iCookTM -välineistösi ja lähde seikkailulle. Esittelemme kaksi upeaa kolmen ruokalajin menua, joissa molemmissa on kolme rakastetuista juhlaherkuista inspiraationsa saanutta ladattavaa reseptiä: alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Ne saavat sydämesi ja makunystyräsi laulamaan.

Matka juhlamakujen maailmaan

Jokaisella maalla on oma käsityksensä juhlaruoista. Ranskassa Foie Gras ja Bûche de Noël kuuluvat juhlaan, kun taas Suomessa pöydässä on perinteisesti silliä, laatikoita ja kinkkua. Italiassa juhlissa tarjoillaan ankeriasta ja Puolassa taas silliä. Kreikassa juhlaruoan jälkeen tarjoillaan Melomakarona–hunajakeksejä, pähkinöitä ja siirappia, kun taas Iso-Britanniassa ruokalistalta löytyy kanaa, ruusukaalia ja hedelmäpiirasia. Näitä kaikkia yhdistää erityinen, juhliin soveltuva maku. Jokainen ruokalaji on valmistettu rakkaudella ja perinteitä ja kyseisen juhlan tunnelmaa hyödyntäen.

Näiden kansainvälisten juhlaherkkujen innoittamana kokosimme kaksi upeaa kolmen ruokalajin menua, joista toinen ilman lihaa, makunystyröitäsi hemmottelemaan. Maustesilakka, yrttinen uunikana, juhlava salaatti, kurpitsarisotto ja kaksi upeaa jälkiruokaa – suklaamousse ja paistetut omenat ja päärynät – tekevät varmasti vaikutuksen juhlavieraisiin. Jos olet valmis aloittamaan, klikkaa alta tai lataa reseptit kätevänä PDF-tiedostona, jonka voi tulostaa, lukea e-lukulaitteella tai tallentaa laitteelle myöhempää käyttöä varten..

Sopivia lahjoja juhlakauden herkkuihin

iCook -tuotepaketit ovat erinomainen lahja kulinaaristen seikkailujen vasta-alkajille. Anna lahjaksi iCook Basic Set, tai vielä parempaa, hyödynnä aloittelijan Starter Set -tarjousta Näillä lahjoilla tuot hymyn ihmisten huulille.

Kolmen ruokalajin liharuokamenu

Lataa reseptit täältä:

  1. Perinteinen maustesilakka ( PDF / ePub )

  2. Yrttinen uunikana ( PDF / ePub )

  3. Suklaamousse karhunvatukoilla ja kermalla ( PDF / ePub )

Kolmen ruokalajin kasvisruokamenu

Lataa reseptit täältä:

  1. Juhlava salaatti, jossa lehtikaalia, paistettua bataattia ja palsternakkaa, sekä fetajuustoa, pekaanipähkinöitä ja granaattiomenaa ( PDF / ePub )

  2. Uunirisotto kurpitsasta ( PDF / ePub )

  3. Paistettuja omenoita ja päärynöitä puolukoiden ja salvian kanssa ( PDF / ePub )

Aiheeseen liittyvää

Reseptejä Romaniasta

Koti

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår