Shopping List (0)

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Getty Images

Saksan maistiainen

Koti

Saksalaiset ALH:t jakavat perinteiset suosikkireseptinsä

Reseptisarjan tässä osassa viehättävän Saksan ALH:t jakavat suosikkireseptinsä ja iCookTM-valmistusvinkkinsä. Oletko valmis täyteläisiin perinteisiin makuihin? Nyt mennään!

Gemütlichkeit-henki

Mureista leikkeistä tukeviin sianpotkiin, hitaasti paahdettuun ankkaan, punakaaliin, kirpeään perunasalaattiin, suomuiseen kalaan ja kaikenlaisiin makkaroihin – saksalaisesta keittiöstä ei puutu makua, luonnetta tai lämpöä. Itse asiassa käsite Gemütlichkeit – kodikkuuden ja ystävällisyyden ilmapiiri – ei sisällä vain sen ruokalajien makuja vaan myös tavan, jolla ne valmistetaan ja jaetaan. Kolme saksalaista ALH:amme levittää rakkautta jakamalla suosikkireseptinsä ja tarjoamalla vinkkejä siitä, miten ne valmistuvat parhaiten iCook-keittoastioilla.

Perinteinen juhlava suosikki

Krefeldin asukkaalle ja 6 % ALH:lle Alexandra Klassille juhlavan talviruoan ei täydy pelkästään maistua herkulliselle ja sisältää perinteisiä makuja, vaan sen täytyy olla myös nopeasti valmistettavaa. ”Tämä on yksinkertainen resepti”, hän sanoo perheensä lempiruoasta, juhlavasta gulassista ja mykyistä, salaatista ja karpaloilla täytetyistä päärynöistä, ”mutta antaisin sille viisi pistettä viidestä.”

Helppous, yksinkertaisuus ja maku tulee perinteisestä reseptikannasta, jonka Klass sovitti iCook-wokia varten VITALOK™:n kanssa. ”Nyt minun ei tarvitse huolehtia, että jokin palaa, ja pannuja on vähemmän pestävänä”, hän kertoo.

Juhlava gulassi ja mykyjä, maissisalaattia ja karpaloilla täytettyä päärynää

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Vähärasvainen välimerellinen muunnos

Viehättävästä Mietingenin kaupungista kotoisin olevan timantti-ALH:n Nicole Oechslen mielestä täydellisen ruokalajin täytyy saavuttaa tasapaino. Yksi hänen kaikkien aikojen suosikeistaan, häränfilee Välimeren vihanneksilla ja vähärasvainen Käsespätzle tasapainottaa tukevia perinteisiä saksalaisia aineksia kevyillä välimerellisillä vihanneksilla ja vähärasvaisilla juustomunanuudeleilla. ”Tämä on yksi suosikkiresepteistäni ja hyvin helppo valmistaa”, Oechsle sanoo.

Häränfilee Välimeren vihanneksilla ja vähärasvainen Käsespätzle

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Maukas mutta tasapainoinen

Tasapaino – täydellinen maku, helppo valmistus ja terveelliset ainekset – määrittää täydellisen juhla-aterian ALH:ille ja hyville ystäville Julia Weberille (Helmi) ja Natalie Goldbeckille (Platina). Naiset, jotka ovat kotoisin Aschaffenburgista, joka pitää itseään Saksan parhaana kaupunkina, kertovat, että heidän suosikkiruokansa, tuoksuva punajuurikeitto kuivattujen viikunoiden ja hasselpähkinöiden kanssa, ei ole vain helppo valmistaa vaan kaiken lisäksi myös terveellinen.

”Se on helppo. Hyvin helppo”, hymyilee Weber puhuessaan reseptistä, joka yhdistää kaksi voittoisaa Amway-brändiä: iCook-keittoastiat ja bodykey by NUTRIWAYnTM. ”Sinun ei tarvitse etsiä kauempaa”, lisää Goldbeck. ”Se on nopea, herkullinen ja terveellinen!”

Juhlava punajuurikeitto kuivatuilla viikunoilla ja hasselpähkinöillä

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår