Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

ABO:ER I FOKUS
© Shutterstock

Tee ruokaa kuin ammattilainen!

Koti

Toivotko koskaan, että sinulla olisi enemmän aikaa hauskanpitoon – ja maukkaampia aterioita valmiina? Tervehdi aikaa säästävää rutiinia, joka antaa sinulle molempia – juuri ajoissa uutta vuotta varten!

Oletko valmis aloittamaan uuden vuoden terveellisillä rutiineilla ja ravitsevilla resepteillä samalla, kun itsellesi jää enemmän aikaa? Meillä on ratkaisu, joka on vastaus näihin kaikkiin. Ruoanvalmistus on mainio tapa maksimoida viikossa käytettävissä oleva aika, ja se antaa myös mahdollisuuden täydentää vitamiinien ja kivennäisaineiden saantia. Sillä vaikka viettäisit päiväsi etätyötä tehden, se ei välttämättä tarkoita, että aikataulussasi olisi yhtään enempää tilaa.

Aterioiden valmistaminen ja säilyttäminen lyhentää keittiössä vietettävää aikaa ja helpottaa terveellisten kotona valmistettujen aterioiden syömistä ilman turhaa touhua. Lisäbonuksena se auttaa vähentämään viikoittaisia menoja rajoittamalla nouto- tai kotiin tilattavien aterioiden määrää. Herkullista ruokaa, enemmän aikaa ja upea uusi rutiini? Kuulostaa win-win-tilanteelta.

Opettele pitämään ruoanvalmistuksesta

Ruoanvalmistuksen ensimmäinen ja tärkein vaihe on viikkorutiinin luominen. Merkitse kalenteriisi aikaväli esimerkiksi lauantai-iltapäivisin, jolloin etsit reseptejä, teet ruokaostokset ja tietysti valmistat ateriat. Kun olet valmistanut aterian, anna sen jäähtyä 1–2 tuntia lähes huonelämpötilaan ja laita se jääkaappiin suljetuissa astioissa tai vaikka kannellisissa iCook-sekoituskulhoissa .

Yleissääntönä voit säilyttää naudanlihaa, kanaa ja pastaa jääkaapissa turvallisesti 3–4 päivää ja useimpia salaatteja noin viisi päivää ennen niiden syömistä. Toisaalta jos haluat valmistetun ruoan kestävän pitkälle tulevaisuuteen, säilytä sitä pakastimessa. Kun lämmität ruokaa uudelleen, vältä muoviastioiden laittamista mikroaaltouuniin ja muista sulattaa pakastetut ateriat ennen niiden lämmittämistä.

Kun valitset valmistettavia ruokia, valitse jokin sellainen, johon et kyllästy ensimmäisen kokeilun jälkeen, ja tietysti sellainen, jossa on runsaasti ravintoaineita kiireisen elämäntapasi polttoaineeksi. Koska herkullisuus ja ravitsevuus eivät aina kulje käsi kädessä, käytä reseptitietokantaamme säännöllisesti inspiraation lähteenä! Nutriway-tuotteet jopa täydentävät eräitä aterioita ja auttavat sinua täyttämään ruokavaliosi mahdollisia ravitsemusvajeita. Voit esimerkiksi nauttia kolmea liukoista kuitua eri kasvilähteistä Nutriway Fibre Powderin avulla tai varmistaa, että ruokavaliosi sisältää kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa – elämän rakennusaineita – Nutriway All Plant Proteinin kanssa. Jos olet valmiina aloittamaan uuden ruoanvalmistusrutiinin, tutustu kolmeen alla olevaan herkulliseen ruokaan ja käytä niitä, jotta et joudu tulemaan kotiin uupuneena ja tuijottamaan avuttomana tyhjää jääkaappia!

Chiansiemenvanukas

Tämä superhelppo kolmen ainesosan aamiaisresepti sisältää luonnostaan runsaasti kuitua. Ja lisäämällä valinnaista Nutriway All Plant Proteinia annat sille lisää ravitsemustukea. Siinä voi olla myös erilaisia mielenkiintoisia makuja, jos lisäät sekahedelmiä, mysliä tai maukasta hilloketta. Mikä parasta, se on täydellisen terveellinen jälkiruoka!

© Stocksy

Katso Amagramista, miten chiansiemenvanukas valmistetaan, tai lataa tämä resepti PDF -/ ePub -muodossa täältä.

Porkkana- ja inkiväärikeitto

Tämä lämmittävä keitto sopii vegaaneille, kasvissyöjille ja kaikille, jotka ovat mieltyneet porkkanoihin. Siinä on runsaasti tuoreita vihanneksia ja häivähdys inkivääriä, joka antaa sille täydellisen määrän mausteisuutta. Se sopii myös loistavasti pakastettavaksi ja säästettäväksi erityisen kiireisiä viikkoja varten!

© StockFood

Katso Amagramista, miten porkkana- ja inkiväärikeitto valmistetaan, tai lataa tämä resepti PDF -/ ePub -muodossa täältä.

Paahdettuja vihanneksia ja kanaa

Tämä herkullinen paisti tarvitsee muutaman astian, ja siinä on hieno makujen sekoitus, joka saa sinut haluamaan lisää. Jos haluat pitää vihanneksesi hyvin tuoreina, mausta ne ja säilytä niitä sitten jääkaapissa haluamassasi kannellisessa iCook-sekoituskulhossa . Tällöin sinun tarvitsee vain laittaa valmiiksi silputut vihannekset uunipellille ja paahtaa ne. Sama koskee myös esikeitettyä parsakaalia.

© StockFood

Katso Amagramista, miten paahdettuja vihanneksia ja kanaa valmistetaan, tai lataa tämä resepti PDF -/ ePub -muodossa täältä.

Se on näin helppoa – valitse, valmista ja vietä arvokasta aikaasi niiden asioiden parissa, joista nautit eniten. Bon appétit!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår