ABO:ER I FOKUS

Bjud på fest med enkla medel

Kodin kestokulutustavarat

Inför jul- och nyårshelgerna lanserade Amway iCook Wok.

En wok är ett kinesiskt kokkärl med rund botten som började användas någon gång mellan 900- och 1200-talet. Med den speciella formen blev ytan jämnvarm och maten kunde tillagas snabbt. Det var särskilt viktigt för personer som hade begränsat med mat och bränsle.

Moderna tillredningsbehov

Amway har nu anpassat detta beprövade kokkärl för 2000-talet. Det första man lägger märke till hos Amways nya iCook™ Wok är att den skiljer sig från den traditionella wok-formen och istället har en plan botten. Kärlet är tillverkat för ett modernt kök och passar på el, gas-, keramik- och induktionshällar. Wokens sju lager i rostfritt stål skapar jämn värmefördelning för snabbare och mer energisnål tillagning. Precis som i hela iCook-serien används VITALOK™-metoden* för att låsa in näringsämnen, färger och smak. Amways iCook Wok är mycket mångsidig och kan användas till allt från stekning till pochering, bräsering, grillning och ångkokning.

Kostnadsfria tillbehör

Amways iCook Wok levereras med ett ångkoksinlägg för ångkokning av grönsaker och fisk samt ett Lotus-inlägg (för varmhållning då man förbereder andra ingredienser).

Rullar av äggplanta med örter och ostkräm

Nu när ni känner till fördelarna med iCook Wok kan ni bjuda era vänner på en välsmakande förrätt.





Ingredienser

2 mellanstora äggplantor

AMWAY™ da Carapelli Extra Virgin Olive Oil

100 g riven gouda-ost

150 g keso

4 g hackad vitlök

40 g hackade valnötter

40 g koriander, basilika eller koriander

3 g paprikapulver, salt och peppar till avsmakning

  1. Rengör äggplantorna och skär dem i tunna skivor på längden (använd Amways iCook Chef Knife). Salta skivorna och låt saltet suga upp vätska i fem minuter. Skölj dem sedan och torka av dem.

  2. Häll olja i din iCook Wok och hetta upp den. Stek äggplantsskivorna tills de har en brun krispig yta. Lägg dem sedan på hushållspapper och låt den överflödiga oljan rinna av.

  3. Gör fyllningen: blanda Gouda och keso i en iCook Mixing Bowl och tillsätt vitlök, örter och valnötter. Tillsätt paprikapulver och smaka av med salt och peppar.

  4. Lägg upp fyllningen på äggplantsskivorna och rulla ihop dem. Garnera med örter.

Receptet räcker till 4 personer


*Placera locket över Amways iCook Wok för att VITALOK-metoden ska fungera

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår