ABO:ER I FOKUS

Ny återvinningsbar förpackning, samma kvalitet

Vitamiinit ja ravintolisät

Njut av en härlig sommarpicknick med All Plant Protein och prova det senaste kreativa receptet: ett läckert pålägg med sylt och mandel.

Ny förpackning

NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, en av våra populäraste produkter tack vare dess kvalitet och rykte, kommer att bli ännu bättre i år.
Våra specialister har designat en förpackning i en ny, modern stil och ett nytt material, som ligger mer i linje med hur de andra tillskotten från NUTRIWAY ser ut.

Förutom de rent estetiska förändringarna har förpackningen också fått ett handtag som gör den mer praktisk och ett återförslutningsbart skruvlock som håller produkten fräsch längre efter att den öppnats.
Förpackningen, som numera är tillverkad av återvinningsbar plast, kan nu kasseras bland återvinningsbart avfall.
Det högkvalitativa proteinet är samma som det alltid varit men du kan nu njuta av det med gott miljösamvete.

Bli inspirerad av den här nya förpackningen och receptet på pålägg med sylt och mandel.

Sommartid = picknicktid

Prova något nytt i sommar med en gnutta bärsmak på dina mackor – med en extra proteinkick! I det här läckra receptet gör vi det bästa av alla tiders favorit för både barn och vuxna. Var inte rädd för att lägga till dina egna smaker och sätta extra piff på din picknickkorg!

Ingredienser
120 g hallonsylt
1 skopa NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
1 sked hackade mandlar
4 skivor fullkornsbröd

Instruktioner
Blanda sylten med en skopa NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder. Rosta de hackade mandlarna i en stekpanna med nonstickbeläggning i 1 till 2 minuter, tills de är gyllenbruna. Rosta brödet. Bred sylten på brödet, strö över med de rostade mandlarna och servera.

Ger 1 till 2 portioner

Du kan använda vilken sylt som helst som du gillar. Du kan också använda hackade pistaschmandlar i stället för rostade mandlar.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår