ABO:ER I FOKUS

Årstidsbetonat recept: Bullar med ost/yoghurt

Vitamiinit ja ravintolisät

Inspireras att göra sommarutflykter med de nya mjuka ost- och yoghurtbullarna med NUTRIWAY All Plant Protein Powder.

Förbered dig för en sommar fylld med underbara upplevelser med NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder! Prova vårt allra senaste läckra recept: mjuka ost- och yoghurtbullar. Bullarna är perfekta för en sommarfika längs vägen.
Inget passar väl bättre än att plocka fram ett fikabröd som är både gott och nyttigt för att fira sommaren under en spännande utflykt eller en avkopplande dag? Nu när dagarna är längre och solen blir allt varmare, är det ett perfekt tillfälle att utnyttja de härliga dagarna till kvalitetstid med familj och vänner.

Perfekta för sommarfikat

Det senaste All Plant Protein Powder-receptet är perfekt för en sommarpicknick eller en dagsutflykt i skogen, på stranden eller i parken. De här lättbakade mjuka ost- och yoghurtbullarna är både smarriga och lätta att ta med sig. Du kan också göra bullarna lite mer spännande genom att tillsätta olika frön eller ostsorter som du gillar för ett helt unikt sommarrecept.

Ingredienser
1 ägg
100 ml grekisk yoghurt
1 tsk bakpulver
40 g mandelpulver
1 skopa NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
100 g riven emmenthaler eller annan mognad ost
Salt och peppar
Blandade frön (pumpafrön, kummin, linfrö, sesam...)

Instruktioner
Värm ugnen till 180°. Täck en bakplåt med bakpapper. Vispa samman äggen med yoghurten i en stor skål. Tillsätt bakpulver, mandelpulver, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, en nypa salt och peppar samt riven ost. När smeten är jämn, lägg upp 15 skopor av den på bakpappret. Strö över varje bulle med frön och grädda i cirka 15 minuter till de är ljust gyllenbruna. Låt svalna och servera.
Ger 4 till 6 portioner (15 stycken)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår