Valmisteluaika: 45 minuuttia
Vähärasvaisen Käsespätzlen ainekset:
170 g jauhoja
2 kananmunaa
50 g Edam-juustoa
45 g Camembertiä
2 sipulia kuorittuna
1/ 2 ruokalusikallista rapsiöljyä
Tilkka vettä
Häränfilee Välimeren vihanneksilla, ainesosat:
480 g paprikaa
120 g kevätsipulia
200 g kirsikkatomaatteja
800 g porkkanaa
400 ml kasvislientä
400 g naudanlihafileetä
Rapsiöljyä
Suolaa ja pippuria
Cayennepippuria
Korianteria
Valmistus:

Sekoita kananmunat, suola ja vesi taikinaksi. Alusta taikina ja laita se sivuun.
Pese ja viipaloi sitten paprikat, kevätsipulit, tomaatit ja porkkanat.
Laita kasvikset 2 l:n iCook-kasariin kuuman kasvisliemen kanssa.
Mausta suolalla, cayennepippurilla ja korianterilla, laita kansi päälle ja anna hautua 5 minuuttia.
Lämmitä keskikokoinen iCook-tarttumaton paistinpannu korkealla lämmöllä.
Mausta naudanlihafilee suolalla ja pippurilla ja paista kummaltakin puolelta huolellisesti 1–2 minuuttia.
Laita spätzle-taikina muovipussiin, jossa on reikiä, ja purista sitten varovasti spätzle reikien läpi 4 l:n iCook-pataan, jossa on kiehuvaa vettä.
Laita spätzlet kerroksittain iCook-sekoituskulhoon. Raasta juusto niiden päälle ja käännä niitä kulhossa kauhallisella kuumaa vettä.
Paista sipulit pienimmässä iCook-paistinpannussa ja laita spätzlen päälle.
Ota naudanliha pois pannulta, kaada kasvislientä päälle ja tarjoile spätzlen ja haudutettujen vihanneksien kanssa.