Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS

Yrttinen uunikana

Reseptit

Valmistelu- ja valmistusaika: 1 tunti 45 minuuttia

Ainekset:

  1. 120 g suolatonta voita sulatettuna

  2. 1 kourallinen persiljanlehtiä pilkottuna

  3. 1 pieni kourallinen timjamia revittynä

  4. 1 pieni kourallinen rosmariinia revittynä

  5. 1 kokonainen kana, ~1,5 kg, ilman sisäelimiä

  6. 2–3 isokokoista porkkanaa kuorittuna ja tikuiksi leikattuna

  7. 2–3 isokokoista palsternakkaa kuorittuna ja halkaistuna

  8. 2 rkl oliiviöljyä

  9. suolaa ja vastajauhettua mustapippuria

Valmistus:

  1. Lämmitä uuni 180 °C:seen.

  2. Sekoita voi, persilja ja noin puolet timjamista ja rosmariinista iCook Blender -tehosekoittimessa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Nosta ja irrota nahkaa varovaisesti sormenpäillä rintapalojen päältä.

  4. Levitä maustevoi varovaisesti nahkan ja rintapalojen väliin. Aseta kana porkkanoiden, palsternakkojen ja jäljelle jääneiden yrttien päälle uunipellille.

  5. Hiero kana oliiviöljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

  6. Nosta iCook 4:n litran -kattilaan ja paista noin 80 minuuttia (kana on kypsää, kun sen paksuimpaan kohtaan tehtävästä pistosta virtaa kirkasta nestettä).

  7. Ota kana pois uunista. Peitä foliolla 10 minuutin ajaksi ennen tarjoilua.

Yrttinen uunikana ( PDF -/ ePub -muodossa

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår