Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Kurpitsarisotto uunissa

Reseptit

Valmistelu- ja valmistusaika: 1 tunti 45 minuuttia

Ainekset:

  1. 2 rkl oliiviöljyä

  2. 2 salottisipulia pieneksi pilkottuna

  3. 2 valkosipulin kynttä pieneksi pilkottuna

  4. 175 g risottoriisiä

  5. 150 ml kuivaa valkoviiniä

  6. 1 l lämmintä kasvislientä

  7. 80 ml kermaa

  8. 1/4 pieni kurpitsa ohuina viipaleina, ilman siemeniä

  9. suolaa ja vastajauhettua mustapippuria

  10. Tarjoiluun: 3–4 rkl crème fraîchea ja 2–3 rkl parmesaanijuustoa

Valmistus:

  1. Risottoa varten: Lämmitä oliiviöljy suuressa ja matalassa iCook-pannussa (esimerkiksi Family Setin senior Sauté). Lämmitä keskilämpötilalla, kunnes öljy on kuumaa. Lisää salottisipulit, valkosipulit ja ripaus suolaa. Kuullota 5–6 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmenneet.

  2. Lisää riisi ja kuullota 2–3 minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes riisi on kuultavaa. Lisää viini ja kiehauta. Laske lämpötilaa ja hauduta vielä 2 minuuttia.

  3. Lisää kauhallinen kasvislientä, sekoita ja hauduta. Lisää uusi kauhallinen sen jälkeen, kun edellinen liemi on imeytynyt.

  4. Jatka noin 25–30 minuuttia, kunnes kasvisliemi on imeytynyt riisiin ja riisi on pehmeää ja kermaista. Et tarvitse välttämättä kaikkea lientä.

  5. Lämmitä uuni 190 °C:seen.

  6. Kun riisi on valmista, sekoita joukkoon kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi riisi uunivuokaan ja kaada päälle kurpitsaviipaleet.

  7. Paista uunissa 30–40 minuuttia, kunnes risotto on pinnalta ruskeaa ja kurpitsa pehmeää.

  8. Tarjoilua varten: Ota risotto pois uunista ja anna jäähtyä 5 minuutin ajan. Tarjoile crème fraîchen kanssa. Ripottele päälle vielä parmesaania.

Kurpitsarisotto uunissa ( PDF -/ ePub -muodossa)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår