Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS

Paistettuja omenoita ja päärynöitä karpaloiden ja salvian kanssa

Reseptit

Valmistelu- ja valmistusaika: 1 tunti 10 minuuttia

Ainekset:

  1. 4 keskikokoista omenaa, esim. Gala tai Cox

  2. 2 keskikokoista päärynää, esim. Comice tai Rocha, kuutioituna

  3. 2 rkl karpaloita (tai puolukoita!)

  4. 2 rkl voita kuutioituna

  5. salvianlehtiä koristelua varten

Valmistus:

  1. Esilämmitä uuni 180 °C:seen

  2. Asettele kokonaiset omenat, kuutioidut päärynät ja karpalot uunipellille. Laita omenoiden ja päärynöiden päälle kuutioitua voita.

  3. Paista uunissa noin tunnin ajan, kunnes omenat ja päärynät ovat pehmeitä. Omenan pitäisi olla ryppyinen.

  4. Ota pois uunista ja anna jäähtyä hetken aikaa. Koristele salvianlehdillä ja tarjoile.

Paistettuja omenoita ja päärynöitä karpaloiden ja salvian kanssa ( PDF -/ ePub -muodossa)

Aiheeseen liittyvää

Tutustu iCook-resepteihin

Mer

Suklaamousse karhunvatukoilla ja kermalla

Reseptit

Mer
© Shutterstock

Erityinen turkkilainen jälkiruoka – tunnetaan perinteisesti nimellä Künefe

Reseptit

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår