Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Paistettuja omenoita ja päärynöitä karpaloiden ja salvian kanssa

Reseptit

Valmistelu- ja valmistusaika: 1 tunti 10 minuuttia

Ainekset:

  1. 4 keskikokoista omenaa, esim. Gala tai Cox

  2. 2 keskikokoista päärynää, esim. Comice tai Rocha, kuutioituna

  3. 2 rkl karpaloita (tai puolukoita!)

  4. 2 rkl voita kuutioituna

  5. salvianlehtiä koristelua varten

Valmistus:

  1. Esilämmitä uuni 180 °C:seen

  2. Asettele kokonaiset omenat, kuutioidut päärynät ja karpalot uunipellille. Laita omenoiden ja päärynöiden päälle kuutioitua voita.

  3. Paista uunissa noin tunnin ajan, kunnes omenat ja päärynät ovat pehmeitä. Omenan pitäisi olla ryppyinen.

  4. Ota pois uunista ja anna jäähtyä hetken aikaa. Koristele salvianlehdillä ja tarjoile.

Paistettuja omenoita ja päärynöitä karpaloiden ja salvian kanssa ( PDF -/ ePub -muodossa)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår