Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Stockfood

Liedellä valmistettu romanialainen leipä

Reseptit

Kokonaisvalmisteluaika: 3 tuntia

Valmistusaika: 1,5 tuntia

Välineet:

  1. iCook 2 litran Saucepan-kattila ja kansi

  2. suuri iCook-kulho

  3. iCook 8 litran Pasta Pot -pata ja kansi

  4. Mittakuppi ja välineet

  5. siivilä (jauhojen siivilöintiin)

Ainekset:

  1. 1 kilo jauhoja

  2. 500 ml vettä

  3. 2 tl kuivahiivaa

  4. 1 tl suolaa

  5. 2 tl sokeria

Valmistus:

  1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi iCook 2 litran Saucepan-kattilassa ja siivilöi jauhot iCook-kulhoon. Tee jauhojen keskelle kuoppa.

  2. Lisää suola, sokeri ja hiiva. Kaada sitten kädenlämpöinen vesi kuivien aineiden päälle ja anna levätä 10 minuutin ajan.

  3. Sekoita aineksista käsin taikina.

  4. Vaivaa taikinasta pehmeä ja elastinen ja anna sen kohota tunnin ajan (kunnes taikinan koko on kaksinkertainen).

  5. Aseta iCook 8 litran Pasta Pot -pata liedelle ja lämmitä hieman. Siirrä taikina pataan ja anna taikinan kohota vielä 15 minuutin ajan.

  6. Laske lämpötila alhaisimmalle tasolle, sulje iCook Pasta Pot -padan kansi ja anna leivän paistua 50 minuutin ajan.

  7. Sammuta levy ja anna leivän levätä 20 minuutin ajan.

  8. Nauti!

ALH:n vinkki: Taikinan kohotessa ja leivän paistuessa voit tehdä toisen ruoan, lukea Amagramia tai pitää yhteyttä asiakkaisiin!

Voit ladata reseptin PDF -muodossa tulostamista varten tai ePub -muodossa käytettäväksi haluamasi eBook-lukusovelluksen kanssa ja tallennettavaksi kannettavaan laitteeseen.

Aiheeseen liittyvää

Tutustu iCook-resepteihin

Mer

Juhlava salaatti, jossa on lehtikaalia, paistettua bataattia ja palsternakkaa sekä fetajuustoa, pekaanipähkinöitä ja granaattiomenaa

Reseptit

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår