Kokonaisvalmisteluaika: 3 tuntia
Valmistusaika: 1,5 tuntia
Välineet:
iCook 2 litran Saucepan-kattila ja kansi
suuri iCook-kulho
iCook 8 litran Pasta Pot -pata ja kansi
Mittakuppi ja välineet
siivilä (jauhojen siivilöintiin)
Ainekset:
1 kilo jauhoja
500 ml vettä
2 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
Valmistus:
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi iCook 2 litran Saucepan-kattilassa ja siivilöi jauhot iCook-kulhoon. Tee jauhojen keskelle kuoppa.
Lisää suola, sokeri ja hiiva. Kaada sitten kädenlämpöinen vesi kuivien aineiden päälle ja anna levätä 10 minuutin ajan.
Sekoita aineksista käsin taikina.
Vaivaa taikinasta pehmeä ja elastinen ja anna sen kohota tunnin ajan (kunnes taikinan koko on kaksinkertainen).
Aseta iCook 8 litran Pasta Pot -pata liedelle ja lämmitä hieman. Siirrä taikina pataan ja anna taikinan kohota vielä 15 minuutin ajan.
Laske lämpötila alhaisimmalle tasolle, sulje iCook Pasta Pot -padan kansi ja anna leivän paistua 50 minuutin ajan.
Sammuta levy ja anna leivän levätä 20 minuutin ajan.
Nauti!
ALH:n vinkki: Taikinan kohotessa ja leivän paistuessa voit tehdä toisen ruoan, lukea Amagramia tai pitää yhteyttä asiakkaisiin!
Voit ladata reseptin PDF -muodossa tulostamista varten tai ePub -muodossa käytettäväksi haluamasi eBook-lukusovelluksen kanssa ja tallennettavaksi kannettavaan laitteeseen.