Kokonaisvalmisteluaika: 60 minuuttia
Kokonaisvalmistusaika: 30 minuuttia
Välineet:
iCook 4 litran Saucepan-kattila ja kansi
iCook Wok -pannu
veitset
vihannesraastin
Ainekset:
1 sipuli
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
300 g osterivinokkaita
600 g vasikan sisäfileetä
250 g purkki ananasviipaleita
1 valkosipulin kynsi
30 g tuoretta inkivääriä
300 g riisinuudeleita
100 ml oliiviöljyä
50 g tomaattikuutioita
2 tl soijakastiketta
1 sitruunan mehu
Valmistus:
Leikkaa kasvikset ja sienet viipaleiksi ja pilko liha pieniksi palasiksi. Leikkaa ananasviipaleet kuutioiksi ja säilytä niiden mehu kastiketta varten. Raasta valkosipuli ja inkivääri.
Keitä riisinuudelit iCook 4 litran Saucepan-kattilassa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Huuhtele kylmällä vedellä.
Lämmitä öljy iCook Wok -pannulla, paista lihaa 2-3 minuuttia ja siirrä syrjään.
Paista valkosipuli ja inkivääri, ja sitten sienet ja kasvikset. Lisää ananakset ja paista 3-5 minuuttia.
Sekoita joukkoon tomaatit, soijakastike ja sitruunamehu. Lisää ananasmehua makeuden tuomiseksi.
Lisää lihat ja nuudelit kasvisten joukkoon ja sekoita hyvin.
ALH:n vinkki: Testaa reseptiä kotona ennen sen esittelemistä suurelle yleisölle. ”Yllätyt kuinka paljon helpompaa kaikki on, kun olet kokeillut reseptiä etukäteen!”, sanoo ALH Cornel Robu.
Voit ladata reseptin PDF -muodossa tulostamista varten tai ePub -muodossa käytettäväksi haluamasi eBook-lukusovelluksen kanssa ja tallennettavaksi kannettavaan laitteeseen.