Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Suklaamousse karhunvatukoilla ja kermalla

Reseptit

Valmistelu- ja valmistusaika: 30 minuuttia

Jäähdytysaika: 4 tuntia

Ainekset:

  1. 200 g tummaa suklaata pilkottuna, ja ylimääräiset 50 g tarjoilua varten

  2. 100 g maitosuklaata pilkottuna

  3. 3 rkl suolatonta voita kuutioituna

  4. 500 ml kermaa

  5. 3 rkl hienoa sokeria

  6. 4 isoa keltuaista

  7. 1 1/2 tl vaniljauutetta

  8. 150 g karhunvatukoita

Valmistus:

  1. Sekoita molemmat suklaat, voi ja 60 ml kermaa iCook -sekoituskulhossa, joka on asetettu puolillaan pienellä lämmöllä kiehuvaa vettä olevan iCook 3:n litran -kattilan päälle.

  2. Sekoita, kunnes seos on tasainen ja pehmeä. Siirrä syrjään ja anna jäähtyä.

  3. Vispaa jäljelle jäänyt kerma sillä välin vaahdoksi isokokoisessa iCook-sekoituskulhossa. Vispaa keltuaiset, sokeri ja vaniljauute erillisessä kulhossa, kunnes seos on vaalea ja paksu (2–3 minuuttia).

  4. Sekoita sulatettu suklaa hitaasti keltuaisseokseen, kunnes se on tasaista.

  5. Vatkaa noin kolmannes kermavaahdosta suklaaseokseen. Sekoita tämän jälkeen suurin osa jäljelle jääneestä vaahdosta seokseen ja kääntele, kunnes kerma ei enää erotu seoksesta. Säästä noin 2–3 rkl kermavaahtoa koristelua varten.

  6. Annostele mousse neljään jälkiruokakulhoon. Peitä ja anna jäähtyä ainakin neljän tunnin ajan. Jäähdytä myös jäljelle jäänyt kermavaahto.

  7. Laita tarjoilun yhteydessä jokaisen annoksen päälle kermavaahtoa ja karhunvatukoita. Raasta päälle vielä hieman tummaa suklaata.

Suklaamousse karhunvatukoilla ja kermalla ( PDF -/ ePub -muodossa

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår