Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Shutterstock

Lammastandoori – tunnetaan perinteisesti nimellä tandir kebab

Reseptit

Vaikeustaso: helppo
Käytettävät välineet: 8 L iCook-kattila ja kansi
Ainekset: 3 kg lampaan reisipaistia (luuton, pakastettu), 400 g lampaan kylkipaistia (pakastettu), ½ tl suola, ½ tl mustapippuria, 1 rkl kuminaa, 1 rkl kuivattua timjamia
Valmistus

  1. Laita jäinen lampaan reisipaisti ja kylkipaisti suoraan kattilaan ja ripottele päälle suolaa, mustapippuria, kuminaa ja kuivattua timjamia. Sulje kattila kannella ja aseta se keittotasolle alhaisimmalle lämmölle.

  2. Anna kypsyä 2,5 tuntia äläkä avaa kantta. Kun kattila on suljettu tiiviisti, iCook-kattilan höyrylukko-ominaisuus kypsentää lihan lempeästi ja tehokkaasti ilman ilmaa.

  3. Poista lämmöltä, ja lammastandoori on valmis tarjoiltavaksi!

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Aiheeseen liittyvää

Tutustu iCook-resepteihin

Mer

Juhlava gulassi ja mykyjä, maissisalaattia ja karpaloilla täytettyä päärynää

Reseptit

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår