Vaikeusaste: keskivaikea
Käytetyt iCook -tuotteet: 4L Stock Pot -kannellinen kattila; 5-piece knive set -veitsisetti ja sekoituskulho
Ainesosat::
300 g fusillipastaa
10 aurinkokuivattua tomaattia
300 g kanafilettä
6 isoa sientä
3 valkosipulin kynttä
200 ml kermaa
suolaa ja pippuria
3 lasia eSpring-vettä
Valmistus:
Käytä iCook Santoku Knife -veistä ja pilko kana isoiksi palasiksi. Hienonna valkosipuli, puolita sienet ja aurinkokuivatut tomaatit.
Lämmitä iCook 4L Stock Pot -kattila ja lisää oliiviöljyä. Paista kana kullanväriseksi. Lisää valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita. Lisää joukkoon sienet.
Lisää joukkoon eSpring-vettä, mausta ja kiehauta. Sekoita joukkoon kerma ja fusillipasta. Keitä hiljalleen 30 minuuttia välillä sekoittaen kunnes kerma sakenee.