Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Istockphoto

Kanapasta aurinkokuivatuilla tomaateilla

Reseptit

Vaikeusaste: keskivaikea
Käytetyt iCook -tuotteet: 4L Stock Pot -kannellinen kattila; 5-piece knive set -veitsisetti ja sekoituskulho

Ainesosat::

  1. 300 g fusillipastaa

  2. 10 aurinkokuivattua tomaattia

  3. 300 g kanafilettä

  4. 6 isoa sientä

  5. 3 valkosipulin kynttä

  6. 200 ml kermaa

  7. suolaa ja pippuria

  8. 3 lasia eSpring-vettä

Valmistus:

  1. Käytä iCook Santoku Knife -veistä ja pilko kana isoiksi palasiksi. Hienonna valkosipuli, puolita sienet ja aurinkokuivatut tomaatit.

  2. Lämmitä iCook 4L Stock Pot -kattila ja lisää oliiviöljyä. Paista kana kullanväriseksi. Lisää valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita. Lisää joukkoon sienet.

  3. Lisää joukkoon eSpring-vettä, mausta ja kiehauta. Sekoita joukkoon kerma ja fusillipasta. Keitä hiljalleen 30 minuuttia välillä sekoittaen kunnes kerma sakenee.

Aiheeseen liittyvää

Tutustu iCook-resepteihin

Mer
© Stockfood

Lampaankyljyksiä, artisokkaa ja täytettyjä viininlehtikääryleitä

Reseptit

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår