Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Stockfood

Lampaankyljyksiä, artisokkaa ja täytettyjä viininlehtikääryleitä

Reseptit

Vaikeusaste: keskivaikea
Käytetyt iCook-tuotteet: 5-piece knive set -veitsisarja; Multi-Purpose Shears -sakset; sekoituskulho; 8L Stock Pot with Lid -kannellinen kattila

Ainesosat:

  1. 6 lampaankyljystä

  2. 6 artisokkasiivua

  3. 300 g jauhelihaa

  4. 2 sipulia

  5. 200 g riisiä

  6. 100 g hienoa bulgurvehnää

  7. ½ nippu persiljaa

  8. 200 g viininlehtiä

  9. 1 tomaatti kuutioina

  10. 1 tl kuminaa

  11. 1 tl kurkumaa

  12. 1 rl tomaattikastiketta

  13. 110 ml oliiviöljyä

  14. 2 valkosipulin kynttä

  15. suolaa, mustapippuria

Valmistus:

  1. Pilko jauheliha, sipulit, valkosipuli ja tomaatit iCook -veitsellä ja leikkaa persilja Multi-Purpose Shears -saksilla.

  2. Sekoita ne kulhossa bulgurvehnän, riisin, mausteiden ja oliiviöljyn kanssa.

  3. Vaivaa massaa noin 10–15 minuuttia ja täytä ja rullaa viininlehdet.

  4. Laita 3 lampaankyljystä iCook Stock Pot -kattilaan. Asettele artisokat niiden päälle ja lisää sitten kaksi kerrosta viininlehtiä. Toista sama toimenpide uudelleen: lampaankyljykset, artisokat ja kaksi kerrosta viininlehtiä.

  5. Lisää oliiviöljy ja tomaattikastike.

  6. Paista kovalla lämmöllä ja anna sitten kiehua 40 minuuttia.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår