Vaikeusaste: keskivaikea
Käytetyt iCook-tuotteet: 5-piece knive set -veitsisarja; Multi-Purpose Shears -sakset; sekoituskulho; 8L Stock Pot with Lid -kannellinen kattila
Ainesosat:
6 lampaankyljystä
6 artisokkasiivua
300 g jauhelihaa
2 sipulia
200 g riisiä
100 g hienoa bulgurvehnää
½ nippu persiljaa
200 g viininlehtiä
1 tomaatti kuutioina
1 tl kuminaa
1 tl kurkumaa
1 rl tomaattikastiketta
110 ml oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
suolaa, mustapippuria
Valmistus:
Pilko jauheliha, sipulit, valkosipuli ja tomaatit iCook -veitsellä ja leikkaa persilja Multi-Purpose Shears -saksilla.
Sekoita ne kulhossa bulgurvehnän, riisin, mausteiden ja oliiviöljyn kanssa.
Vaivaa massaa noin 10–15 minuuttia ja täytä ja rullaa viininlehdet.
Laita 3 lampaankyljystä iCook Stock Pot -kattilaan. Asettele artisokat niiden päälle ja lisää sitten kaksi kerrosta viininlehtiä. Toista sama toimenpide uudelleen: lampaankyljykset, artisokat ja kaksi kerrosta viininlehtiä.
Lisää oliiviöljy ja tomaattikastike.
Paista kovalla lämmöllä ja anna sitten kiehua 40 minuuttia.