Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Pitkäpapusalaattia ja granaattiomenoita

Reseptit

Vaikeusaste: helppo
iCook-tuotteet: 5-Piece Knife Set -veitsisetti; 4L Stock Pot with Lid -kattila

Ainesosat:

  1. 165 g pitkäpapuja (kuivattuna)

  2. 3 kourallista salaatinlehtiä

  3. ¼ punakaalia

  4. 3 ruokalusikallista granaattiomenan siemeniä

  5. 2 ruokalusikallista saksanpähkinöitä

  6. 2 ruokalusikallista Modena balsamikoetikkaa

  7. 2 ruokalusikallista oliiviöljyä

  8. suolaa

  9. sitruunaa

  10. kanelia

  11. kuminaa

Valmistus:

  1. Keitä papuja iCook 4L Stock Pot -kattilassa vähässä vedessä 30 minuuttia ja siirrä sitten Mixing Bowl -kulhoon.

  2. Kun pavut ovat jäähtyneet, pilko salaatinlehdet ja punakaali iCook -veitsillä. Lisää kulhoon granaattiomenoiden ja saksanpähkinöiden kanssa.

  3. Sekoita joukkoon sitruuna, oliiviöljy, balsamikoetikka, suola, kaneli ja kumina. Lisää mausteita maun mukaan.

Aiheeseen liittyvää

Tutustu iCook-resepteihin

Mer

Kermajuustotäytteiset munakoisoyrttikääröt

Reseptit

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår