Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Persikkapiilo

Reseptit

Nämä kanelilta maistuvaan taikinaan piilotetut persikat tuovat esiin kesän makeuden.

Ainekset:

  1. 325 g vehnäjauhoja

  2. 80 g hienosokeria

  3. 175 g voita

  4. 2 keltuaista

  5. 1–2 rl kylmää vettä

  6. 6 persikkaa

  7. 2 kanelitankoa

  8. 1/2 tl kanelijauhetta

  9. muna voitelemiseen

Valmistus:

  1. Sekoita jauhot, sokeri ja voi sekoittimessa. Lisää keltuaiset ja vesi luodaksesi taikinan. Viilennä tunnin ajan.

  2. Leikkaa taikinasta kuusi pyörykkää, peitä persikat taikinalla, ja tiivistä taikina ylhäältä.

  3. Leikkaa ylimääräisestä taikinasta "lehtiä", ja kiinnitä ne persikoihin. Tee kanelitangoista "oksia".

  4. Aseta uunipellille. Voitele munalla, ripottele päälle sokeria ja kanelia ja paista 160°C uunissa 35 minuutin ajan.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår