Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Amway

Purjoja balsamietikkakastikkeella

Reseptit

Kokonaisvalmistusaika: 60 min / Annoksia: 4 / Energiasisältö: 96 kcal/annos

Keittoastiat:

  1. Pannu ja kansi

  2. Sekoituskulho ja kansi

Ainesosat:

  1. 6 purjoa

  2. 250 ml maustamatonta jogurttia

  3. 4 korianterinoksaa

  4. 4 rakuunanoksaa

  5. 1 rkl balsamietikkaa

  6. 1 tl hunajaa (sekoitettuna balsamietikan kanssa)

  7. 1 tl sinapinsiemeniä

  8. suolaa ja pippuria

Ravintotiedot, 1 annos:

  1. Proteiini – 6,1 g

  2. Rasva – 2,1 g

  3. Hiilihydraatit – 13,2 g

  4. Energiasisältö – 96,4 kcal

  5. Kolesteroli – 5,6 mg

  6. Glykeeminen indeksi – 25 (matala)

Valmistaminen:

  1. Leikkaa purjot poikki 10 cm:n paloiksi, huuhtele ne hyvin ja sido keittolangalla niiden muodon säilyttämiseksi. Keittolanka voidaan korvata höyrytetyillä purjosuikaleilla.

  2. Kiehauta vesi kuullotuspannussa ja suolaa se. Upota valmistellut purjot kuumaan suolaveteen. Kiehauta vesi uudelleen ja keitä purjoja matalalla lämmöllä 15–20 minuuttia käyttämällä VITALOK-keittomenetelmää. Siinä pannu ja kansi muodostavat kosteussulun, jotta ravintoaineet ja maku eivät pääse pakenemaan.

  3. Jäähdytä purjot keittämisen jälkeen, taputtele talouspaperilla ja asettele tarjoilulautaselle.

  4. Valmista vinaigrettekastike sekoittamalla hienoksi silputut yrtit, sinapinsiemenet, maustamaton jogurtti, suola ja pippuri tasaiseksi. Jäähdytä kastike.

  5. Kaada vinaigrettekastike tarjoilulautasille asetettujen purjojen päälle ja kaada päälle balsamietikan ja hunajan seosta. Jos mahdollista, laita lautanen hetkeksi jääkaappiin, jotta kastike imeytyy purjoihin.

Aiheeseen liittyvää

Tutustu iCook-resepteihin

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår